25x30 cm Juhéj párna
25x30 cm Juhéj párna
6 790 Ft 
6 111 Ft

25x30 cm Juhéj párna

"A pihentető alvás napjainkban az egyik legfontosabb dolog amire szükségünk van. Már kicsi korban is sokkal több impulzus ér minket, mint régebben, így ahhoz hogy fizikailag és mentálisan is frissek legyünk elengedhetetlen, hogy az alvásunk minősége megfelelő legyen. Ezért fontos, hogy megtaláljuk a számunkra legtökéletesebb alvópárnát."

Has, hát és oldalfekvéshez ajánljuk kisgyerekeknek és utazópárnának
Gyapjú felső résszel a puhább, még kényelmesebb érzetért
Tönkölyhéj (tönkölybúza pelyvája) felül 100% Merino Floor (gyapjú, 450g/m2), alul 100% pamut anginban.
Egyedülálló kombináció, amely egyesíti a gyapjú és a tönkölyhéj kiváló tulajdonságait.
Jól formázható, ideális alátámasztást nyújt a nyaknak és a fejnek,
így oldja a nyak-, váll-, és hátizmok feszültségét.
Jól szellőzik, nem melegszik túl.
Görcsoldó, regeneráló hatású.
A húzózár segítségével beállítható a kényelemnek megfelelő töltésmagasság.

Az angin anyag megfelel az OEKO-TEX szabványnak.
Az angin egy sávolyszövésű pamut anyag, ami a sűrűségéből adódóan. rendkívül strapabíró, nem nyúlik el, és nem engedi a gabonahéjat sem kibújni a szálak között.

Figyelem! Az alaptermék nem tartalmaz külső párnahuzatot!
Figyelem! A képen látható játékfigurák csak dekorációk!

Kiszerelés
1 db
Gyártó
Prána Párna
Szűrő
párna
10
6 790 Ft 
6 111 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 679 Ft
Részletek

Termékleírás

A juhéj párna használat után nyitott ablaknál, vagy akár a napon is szellőztethető
Figyelem! A gyapjú és az angin anyag avatatlan, csak kéz meleg vízben tisztítható!
Gondos ápolás mellett is javasoljuk a párna 2-4 évenkénti cseréjét, frissítését
A tisztított héj is tartalmazhat nyomokban pollent és port
A párna 50˚C –on 15-30 percig sütőben, vagy 8 órát mélyhűtőben tartva fertőtleníthető. (A mélyhűtőbe kizárólag zacskóba téve tehető, az esetleges átnedvesedés miatt.)
A tönkölyhéj a huzatával együtt nem mosható! A héj (kivéve a huzatból) mosóhálóban adagonként kéz meleg vízzel átöblíthető. Ezután a vizes héjat gondosan szét kell teríteni, és egy jól szellőző helyen kell szárítani.
A Tönkölyhéjról bővebben:
A tönkölybúzának* még a pelyvája (héja) is őrzi a nap erejét, gyógyhatását pedig annak köszönheti, hogy 90%-ban kovasavból áll. A kovasav, mint vízkötésű szilíciumdioxid, a pelyva száradása következtében leválik és a kötőszövetekbe behatolva kerül szervezetünkbe, kifejtve görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatását. A tönkölyhéjjal töltött párna így kiváló segítség a nyak és vállizmok fájdalmakor, az ebből kialakuló migrén enyhítésére, az ízületi fájdalmak csökkentésére és az emiatti alvászavarok esetén. (A kovasav kipárolgása kb. 2-3 évig tart) A tönkölyhéj levegős, könnyű, mégis stabil töltést ad, tehermentesíti a nyakizmokat, így tökéletesíti az agyi vérellátást. A gabonahéj töltet jól átszellőzik, nem melegszik túl, így izzadós típusoknak is kiváló választás. A héjak mindenféle testhelyzethez kiválóan tudnak alkalmazkodni. Jól alátámasztják a testet, így ellazítják az izomzatot bármilyen pozícióban. A tönkölypelyva tulajdonságainak köszönhetően, a tönkölyhéjjal töltött párna használata segítséget nyújthat fáradékonyság, kimerültség, gyenge koncentrációs képesség, migrén, alvászavarok, izom-, és ízületi fájdalmak, gyulladásos nyaki fájdalmak, menstruációs és szülés utáni fájdalmak, valamint nagyobb betegség utáni regeneráció esetén. Tudományosan nem bizonyított tapasztalati feljegyzések szerint a tönkölyhéj semlegesíti a napközben felvett káros rezgéseket (mobiltelefon mikrohullámú sütő..) A gabonahéj töltet gyengéd masszírozással, halk zizegéssel a természetet varázsolja körénk, ahol testünk és lelkünk egyaránt megpihenhet így teszi az alvást tökéletesen nyugodttá, pihentetővé.

* A tönkölybúza az egyik legősibb gabonafajta, a Kárpát-medencében nyolcezer éve terem. Bingeni Szent Hildegard (1098-1179) rupertsbergi apátnő, látnok és gyógyító az egyik legfontosabb tápláléknak tartotta. (Hildegard korának művelt gyermeke volt; kolostorban nevelkedett, ahol elsajátította az írást, olvasást, zenélést, tanult festészetet, Biblia-ismeretet, különböző nyelveket. Intenzíven foglalkozott gyógyítással, és sikeres gyógyításainak hírére egész Európából jöttek hozzá a betegek.) A kutatások azóta kimutatták, hogy a tönkölybúza több mint 40 olyan ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek bázikusak, könnyen felszívódnak, ezáltal semlegesítik a savas folyamatokat, megelőzvén ezzel az önagressziót és a gyulladásokat. Ezenfelül a tönkölybúza tiocianátot is tartalmaz, amely természetes antibiotikum és megtalálható az összes testnedvben (az anyatejtől kezdve a nyálon át a könnyig).

Gyapjú

Szabályozza a test hőháztartását
Antireumatikus hatású
100% Birka gyapjú (Merino) 450g/m2
Természetes lanolin tartalma nyugtatja a bőrt, javítja a vérellátást.

Angin

100% pamut,
100% sávolyszövéses sűrű pamut, jól szellőzik
Az angin anyag megfelel az OEKO-TEX szabványnak
Ebbe az anyagba van töltve a tönkölyhéj, de nem helyettesíti a külső huzatot

Adatok
Vonalkód
5999567800039
Tömeg
300 g/db
Hasonló termékek