40x50 cm Premium Hajdinahéj párna
40x50 cm Premium Hajdinahéj párna
11 990 Ft 
10 791 Ft

40x50 cm Premium Hajdinahéj párna

„Az alvás a természet orvosa.” (Stephen King)

A pihentető alvás napjainkban az egyik legfontosabb dolog amire szükségünk van. Már kicsi korban is sokkal több impulzus ér minket, mint régebben, így ahhoz hogy fizikailag és mentálisan is frissek legyünk elengedhetetlen, hogy az alvásunk minősége megfelelő legyen. Ezért fontos, hogy megtaláljuk a számunkra legtökéletesebb alvópárnát.

A hajdinahéj gördülékeny mozgása miatt nagyon jó alkalmazkodó képességgel bír, leveszi a terhet a gerinc nyaki szakaszáról, így a megfelelő vérellátás hatására enyhülhet az izomfájdalom és a fejfájás. Ha a nyak megfelelő alátámasztást kap alvás közben, akkor elkerülhető a görcsös, helytelen testtartás, az izmok ellazulhatnak, megszűnhet a zsibbadás. A hajdinahéj masszázs hatása javítja a vérkeringést, valamint a héjak közvetett módú akupresszúrás masszázsa a nyak, fej és arc területén javíthatja a bőr és a haj állapotát.

Kiszerelés
1 db
Gyártó
Prána Párna
Szűrő
párna
10
11 990 Ft 
10 791 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 1 199 Ft
Részletek

Termékleírás

Has, hát és oldalfekvéshez ajánljuk gyerekeknek, utazópárnának és kispárnát kedvelő felnőtteknek
Hajdinahéj (hajdina pelyvája) 100% pamut anginban.
Jól formázható, ideális alátámasztást nyújt a nyaknak és a fejnek,
így javítja az alvás minőségét
A héj formájából adódóan tökéletesen továbbítja a levegőt,
így biztosítja a megfelelő alvási hőmérsékletet
A gabonahéjak masszázs hatása javítja a vérkeringést, valamint a héjak közvetett módú akupresszúrás masszázsa a nyak, fej és arc területén javíthatja a bőr és a haj állapotát.
A párnákban használt hajdinahéj háromlépcsős feldolgozási eljáráson megy keresztül, amelynek eredményeként a töltőanyagban nem maradnak szennyeződések.
A húzózár segítségével beállítható a kényelemnek megfelelő töltésmagasság
Az angin egy sávolyszövésű pamut anyag, ami a sűrűségéből adódóan rendkívül strapabíró, nem nyúlik el, és nem engedi a gabonahéjat sem kibújni a szálak között.

Figyelem! Az alaptermék nem tartalmaz külső párnahuzatot.

Adatok
Vonalkód
5999567802170
Tömeg
2 kg/db
Hasonló termékek