Termékleírás
A szőlőben A, B1 és B2, C,- K-vitamin-, folsav, béta karolin és biotin található, azaz elmondható, hogy a szőlő egy igencsak gazdag vitaminforrásnak számít. Kiváló hatással lehet az emésztésre, és segítséged lehet a fogyókúra idején is. A fehérszőlőlé egy antibakteriális védőpajzsot képezhet a szervezetben, amely meggátolhatja a vírusok elterjedését, és sikeresen likvidálhatja többek között a herpesz és pliovírus elterjedését.
Ausztriában készült.
Pasztőrözött termék azonnali visszahűtéssel
Összetevők:
vegyes gyümölcslé koncentrátumból* és gyümölcslé pépből* 54% (alma*, narancs*, ananász*, őszibarack*, mangó*, maracuja*, citrom*), víz, sárgarépalé* (6%) sárgarépalé-koncentrátumból*. *ökológiai gazdálkodásból. Természetben előforduló cukrokat tartalmaz.
Paraméterek:
Kialakítás Egy adagos
100 ml
Energia 107 kJ / 25 kcal
Zsír <0,5 g
- ebből telített zsírsavak <0,1g
Szénhidrát 5,7 g
- ebből cukor 5 g
Fehérje < 0,2 g
Só <0,01g
*% RDA - százaléka ajánlott napi adag