Termékleírás
A felhasznált kakaó Fairtrade minősítésű, és a perui Cooperativa Norandino tagjai termelik, akik nap mint nap elkötelezettek a mezőgazdasági termékek minőségi és tisztasági elveinek megfelelő termesztése és feldolgozása iránt, demokratikus módon előmozdítva közösségeikben a társadalmi és környezeti fenntarthatóságot. Pörkölés után a babokat partnerünk, a régi svájci csokoládékészítő, a Chocolat Stella dolgozza fel szakszerűen.
Az Alce Nero bio extra sötét csokoládé tábla 33%-os kakaótartalommal bio nádcukor felhasználásával készül, és nem tartalmaz szójalecitint.
Összetevők:
Latin-Amerikából származó kakaómassza (58%), nádcukor* (17%), kakaóvaj*, pörkölt kakaóbab* (10%), vaníliarúd*. *Bio. Kakaótartalom min. 80% (csokoládé).
Az Alce Nero szelethez felhasznált kakaó Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkezik, és Latin-Amerikából származik.