Termékleírás
Összetevők
Bio durum búzadara, víz. Búzatermesztési ország: Olaszország / őrlési ország: Olaszország.
Kizárólag Olaszországban termesztett bio Cappelli durum búzából.
Az Alce Nero bio cappelli durum búza spagettit a 20. század elejére visszanyúló történelmi durum búzafajtából készítik, amikor Nazareno Strampelli kísérleteket végzett a Cappelli márki által biztosított földeken, így kiváló minőségű gabonákat nyertek, köztük a Cappelli fajtát is. Az Olaszországban, főként Bari és Foggia megyékben termesztett dara tésztáját az Alpok forrásvizével készítik.
Az Alce Nero bio cappelli durum búzából készült spagetti ideális a hagyományos mediterrán előételek elkészítéséhez, és paradicsomos szószokkal tálaljuk.
A tészta csomagolása papírból készült, műanyag nélkül. A csomagolás nyomtatásához és lezárásához kizárólag vízbázisú tintákat és ragasztókat használtunk, vegyi összetevők nélkül. Újrahasznosítható és papírba dobható.