Termékleírás
Összetevők
Extra szűz olívaolaj*. Bio
Az Alce Nero bio monokultivális Biancolilla extra szűz olívaolaj kizárólag Biancolilla fajtából készül.
Egy szalmasárga olaj aranyló árnyalatokkal és aromákkal, amelyek az articsókától a paradicsomon át a friss fűig terjednek. Az Alce Nero bio monokultivális Biancolilla extra szűz olívabogyó jól illik nyers és főtt zöldségekhez, levesekhez és grillezett halhoz.
Az Alce Nero bio monokultivár Biancolilla extra szűz olívaolajat a palermói AIP OLIVO SCApA szövetkezet állítja elő. Az olajbogyókat október és január között szüretelik kézzel, mechanikus eszközök segítségével, hogy minimalizálják a gyümölcs károsodását. A betakarítás után az olajbogyókat a présbe küldik, ahol megkezdődik a gyártási folyamat, amelynek során hidegsajtolással olajjá alakítják őket.
Mindig arra törekedtünk, hogy garantálni tudjuk és tájékoztassuk biotermékeink tulajdonságait, eredetét, termesztési és feldolgozási módjait.