Termék részletek
Bio Fekete bab 500 g GreenMark
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében. Rostokban nagyon gazdag.
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, C, E
Jótékony hatása: egészségvédő, gyulladáscsökkentő, szív-és érrendszer normális működése
Felhasználása: köretek, főzelékek, mexikói ételek elkészítéséhez. Áztatási idő: kb 12 óra. Főzéskor elveszíti fekete színét.
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, C, E
Jótékony hatása: egészségvédő, gyulladáscsökkentő, szív-és érrendszer normális működése
Felhasználása: köretek, főzelékek, mexikói ételek elkészítéséhez. Áztatási idő: kb 12 óra. Főzéskor elveszíti fekete színét.
-
Tápanyagtartalom (100g-ban)
Kalória (kJ / kcal) 1224 kJ/ 304 kcal
Fehérje (g / 100g) 22 g
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) 59 g/ 2 g
Zsír/Telített zsír (g / 100g) 1,5 g/ 0,3 g
Rost (g / 100g) 15 g
Nátrium (mg / 100g) 18 mg
-
Vonalkód 5999884931409Tömeg 500 g/db