Bio Kapor 10 g GreenMark
Bio Kapor 10 g GreenMark
346 Ft 
294 Ft

Bio Kapor 10 g GreenMark

Felhasználási javaslat:

A kapor a magyar konyha megkerülhetetlen fűszere, amely főleg a nyári, szezonális fogásokban jut érvényre, de sokféle ételünkbe használjuk.

A kovászos uborka összetevője, mint ahogy a tökfőzelék is elképzelhetetlen nélküle. Kiválóan harmonizál még a burgonyával, gombával, tojásos ételekkel. Készíthetünk vele egyszerű fűszervajat sültekhez, és a kaporral kiötlött mártások ideálisan simulnak a legtöbb fajta halhoz, fehér húsokhoz, húsgombócokhoz is. A legütősebb párost azonban a túróval alkotja, akár édesen, akár sósan.

A kapor illóolaja kis mértékben serkenti a szervezetet, nagyobb mennyiség esetén viszont altató hatással bír, sőt a csecsemők számára ideális szélhajtó, mivel kíméletesen szünteti meg a puffadást.

A kaporban lévő illóolajak megakadályozzák a baktériumok elszaporodását, de alkalmas a sebek fertőtlenítésére, erős antioxidáns hatásának köszönhetően védi a szervezetet, csökkenti a bélben történő gázképződést, enyhíti a hányingert, segíti az emésztést, jótékony hatással van a rossz leheletre, megoldást kínál a csuklásra, finoman vízhajtó és húgyúti fertőzések esetén is enyhít a tüneteken.

Kiszerelés
Gyártó
15
346 Ft 
294 Ft
Kedvezmény: 15
Megtakarítás 52 Ft
Részletek

Termékleírás


Összetevők
kapor*
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.

Adatok
Vonalkód
5999562481745
Tömeg
11 g/db
Hasonló termékek