Termékleírás
A Direktstarter alvó állapotban lévő mikroorganizmusokat, főleg tejsavbaktériumokat és egy minimális mennyiségű száraz élesztőt tartalmaz.
Meleg vízzel érintkezve az élesztő gondoskodik a tejsavbaktériumok gyors szaporodásáról, ami lehetővé teszi a tészta rövid időn belüli fermentálását.
A kívánt savfok függvényében 4-12 óra alatt készül el a sütésre kész fermentált kenyértészta.
A vákuumcsomagolásnak köszönhetően Direktstarterünk megtartja frissességét és aktivitását, így még tökéletesebb fermentálást eredményez rövidebb időn belül!
A tasak tartalma 2 db 750 – 800 grammos kenyér sütésére elegendő.
A Fermentálási idő immár 4 – 12 óra!
Nettó tömeg: 100g (2 x 50 g)
Összetevők: teljes őrlésű Bio Alakor liszt*, alakor sütőferment koncentrátum*, élesztő
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból