Meglepően kellemes íz, teljes értékű ősbúzából.Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta varázslatossá teszi ételeinket, megnyugtatja lelekünket. Egy új márka születése, a minőségi, és tudatos táplálkozásért.Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani.
Összetevők: bio alakorbúza liszt, víz
Főzési idő: 25-30 percTojásmentes tészta.
Átlagos energiatartalom/100g
Energia: 1556kJ / 367 kcalZsír: 1,9 gamelyből telített zsírsavak: 0,3 gSzénhidrát: 73 gamelyből cukor: 2,6 gÉlelmi rost: 2,5 gFehérje: 14 gSó: 0 gA termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.