Meglepően kellemes íz, teljes értékű ősbúzából.Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta varázslatossá teszi ételeinket, megnyugtatja lelekünket. Egy új márka születése, a minőségi, és tudatos táplálkozásért.Mi a helyzet gluténérzékenység esetén?Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól, sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további kutatások tudják megállapítani.
Összetevők
bio alakor ősbúzaliszt, víz
Átlagos energiatartalom/100g
Energia :1637kJ / 387 kcalZsír : 3,2 gamelyből telített zsírsavak : 0,8 gSzénhidrát : 71,8 gamelyből cukor : 4,1 gÉlelmi rost : 3,2 gFehérje : 7,7 gSó: 0,025 gA termék a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.