BioSnacky Görögszéna csíramag 200 g Rapunzel
BioSnacky Görögszéna csíramag 200 g Rapunzel
3 190 Ft 
2 874 Ft

BioSnacky Görögszéna csíramag 200 g Rapunzel

Intenzív fűszeres íz jellemzi.
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át.
Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál
Áztatási idő: 5 óra
Hőmérséklet: 18-22 °C
Öblítés: naponta 2x
Csíráztatási idő: 2-4 nap
Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat.

Kiszerelés
200 g
Gyártó
Rapunzel
10
3 190 Ft 
2 874 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 316 Ft
Részletek

Termékleírás


A Rapunzel Naturkost története a bajorországi Augsburgban, egy farmon kezdődött 45 évvel ezelőtt. Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen önellátó közösséget és egy kis bioboltot alapított itt, a vállalkozás pedig mára Európa egyik vezető biogyártójává nőtte ki magát.
Ma is büszkén valljuk magunkat családi vállalkozásnak, bár már több, mint 400 alkalmazottunk van. Ahogy honlapunkon írjuk: "a Rapunzel nőtt, de törekvés nem változott - minősített bio, natúr és vegetáriánus ételeket készíteni." Felfogásunk szerint a biogazdálkodás azt jelenti, hogy tevékenységünk során kíméljük a talajt, a növényeket, az állatokat és az embereket is. Valljuk: a Föld és az általa hordozott élet egyedi csoda, amit nem szabad rövid távú üzleti előnyök miatt elkótyavetyélni.
A környezettudatosság, a fenntarthatóság és az energiahatékonyság számunkra természetesen nem csupán szólam. A cég filozófiájának az ökológiai mellett a gazdasági és a társadalmi fenntarthatóság is részét képezi. Támogatjuk az ökológiai vetőmag-nemesítést, de harcolunk a géntechnológia, a mezőgazdaságban a méreganyagok használata és a gyerekmunka ellen. A vállalkozásunk száz százalékban megújuló energiát használ - igaz ez a legau-i központra, ahol a termékeink több, mint felét gyártjuk; illetve a Bad Grönenbach-ban található logisztikai központra is, ahonnan termékeink elindulnak

Adatok
Vonalkód
4006040169635
Tömeg
230 g/db
Hasonló termékek