BioSnacky Gourmet csíramagkeverék 40 g Rapunzel
BioSnacky Gourmet csíramagkeverék 40 g Rapunzel
644 Ft 
581 Ft

BioSnacky Gourmet csíramagkeverék 40 g Rapunzel

A csomag tartalma: lencse-, retek- és rukkolamag. Allergének: nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat.Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át.
Hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó.

Kiszerelés
40 g
Gyártó
Rapunzel
10
644 Ft 
581 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 64 Ft
Részletek

Termékleírás


A Rapunzel Naturkost története a bajorországi Augsburgban, egy farmon kezdődött 45 évvel ezelőtt. Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen önellátó közösséget és egy kis bioboltot alapított itt, a vállalkozás pedig mára Európa egyik vezető biogyártójává nőtte ki magát.
Ma is büszkén valljuk magunkat családi vállalkozásnak, bár már több, mint 400 alkalmazottunk van. Ahogy honlapunkon írjuk: "a Rapunzel nőtt, de törekvés nem változott - minősített bio, natúr és vegetáriánus ételeket készíteni." Felfogásunk szerint a biogazdálkodás azt jelenti, hogy tevékenységünk során kíméljük a talajt, a növényeket, az állatokat és az embereket is. Valljuk: a Föld és az általa hordozott élet egyedi csoda, amit nem szabad rövid távú üzleti előnyök miatt elkótyavetyélni.
A környezettudatosság, a fenntarthatóság és az energiahatékonyság számunkra természetesen nem csupán szólam. A cég filozófiájának az ökológiai mellett a gazdasági és a társadalmi fenntarthatóság is részét képezi. Támogatjuk az ökológiai vetőmag-nemesítést, de harcolunk a géntechnológia, a mezőgazdaságban a méreganyagok használata és a gyerekmunka ellen. A vállalkozásunk száz százalékban megújuló energiát használ - igaz ez a legau-i központra, ahol a termékeink több, mint felét gyártjuk; illetve a Bad Grönenbach-ban található logisztikai központra is, ahonnan termékeink elindulnak

Adatok
Vonalkód
4006040169536
Tömeg
45 g/db
Hasonló termékek