BioSnacky Power csíramagkeverék 30 g Rapunzel
BioSnacky Power csíramagkeverék 30 g Rapunzel
869 Ft 
826 Ft

BioSnacky Power csíramagkeverék 30 g Rapunzel

A Power erőcsíra keverék aromás-fűszeres ízű. A csíra keverék ideális feltét salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hozzáadásának legegyszerűbb módja, másodlagos fitokemikáliák és rostok az étrendben – egész évben!

Kiszerelés
30 g
Gyártó
Rapunzel
5
869 Ft 
826 Ft
Kedvezmény: 5
Megtakarítás 43 Ft
Részletek

Termékleírás

 

Összetevők

retek (Raphanus sativus var. sativus), brokkoli csíra (Brassica rapa var. Cymosa), kelkáposzta (Brassica oleracea acephala sabellica).

100% minősített bio

Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál.
Áztatási idő: 6-12 óra. Öblítés: naponta 2x.
Csíráztatási idő: 3-6 nap. Ideális hőmérséklet: 18-22°C.
Nyomokban glutént és mustármagot tartalmazhat.

 

A Rapunzel Naturkost története a bajorországi Augsburgban, egy farmon kezdődött 45 évvel ezelőtt. Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen önellátó közösséget és egy kis bioboltot alapított itt, a vállalkozás pedig mára Európa egyik vezető biogyártójává nőtte ki magát.

Ma is büszkén valljuk magunkat családi vállalkozásnak, bár már több, mint 400 alkalmazottunk van. Ahogy honlapunkon írjuk: "a Rapunzel nőtt, de törekvés nem változott - minősített bio, natúr és vegetáriánus ételeket készíteni." Felfogásunk szerint a biogazdálkodás azt jelenti, hogy tevékenységünk során kíméljük a talajt, a növényeket, az állatokat és az embereket is. Valljuk: a Föld és az általa hordozott élet egyedi csoda, amit nem szabad rövid távú üzleti előnyök miatt elkótyavetyélni.

A környezettudatosság, a fenntarthatóság és az energiahatékonyság számunkra természetesen nem csupán szólam. A cég filozófiájának az ökológiai mellett a gazdasági és a társadalmi fenntarthatóság is részét képezi. Támogatjuk az ökológiai vetőmag-nemesítést, de harcolunk a géntechnológia, a mezőgazdaságban a méreganyagok használata és a gyerekmunka ellen. A vállalkozásunk száz százalékban megújuló energiát használ - igaz ez a legau-i központra, ahol a termékeink több, mint felét gyártjuk; illetve a Bad Grönenbach-ban található logisztikai központra is, ahonnan termékeink elindulnak

Adatok
Vonalkód
4006040291664
Tömeg
35 g/db
Hasonló termékek