COLOR PREP előpigmentáló és színerősség alapozó 2x50 g Khadi
COLOR PREP előpigmentáló és színerősség alapozó 2x50 g Khadi
5 788 Ft 
5 214 Ft

COLOR PREP előpigmentáló és színerősség alapozó 2x50 g Khadi

 

  • megfelelően felkészíti haját a khadi természetes hajfestésre
  • támogatja az intenzív színeredményt, különösen, ha nagyon világos vagy ősz hajszínről sötét árnyalatra fest
  • világos tónustól egészen a sötétig történő hajfestés előkészítéséhez
  • A khadi Color Prep terméket csak olyan árnyalattal együtt használja, amelyre ajánlott
  • 100%-ban természetes, vegán és szintetikus összetevőktől mentesKiszerelés
2x50 g
Gyártó
Khadi
10
5 788 Ft 
5 214 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 574 Ft
Részletek

Termékleírás

 

A khadi Color Prep nem csak egy színerősítő alapozó kedvenc színedhez, hanem keratin kezelést is nyújt hajadnak a benne található senna/cassiának köszönhetően. Erősíti és védi a hajat, valamint lezárja az sérült hajszerkezeteket. A Ziziphus hidratálja a haját és hagyományos ajurvédikus módon regenerálja, a belülről jövő ragyogó fény érdekében. A hennának köszönhetően a meleg szőkétől egészen az intenzív réz szín létrehozható, amely alapszínként tökéletes tapadási alapot képez a sötét, hamvas színekhez. Mindemellett, megerősíti a kívánt árnyalat színerősségét és támogatja a különösen intenzív színeredményt. Ezenkívül gyógyító hatással van a fejbőrre, illetve erősíti a hajat a gyökerektől a hajvégekig.

 

Használat

Először mosd meg a hajad szilikonmentes samponnal.

A hajfesték port keverd el 80 fokos meleg vízzel, míg krémes, könnyen kezelhető állag keletkezik. Egyenletesen vidd fel egy ecset segítségével: haladj tincsről-tincsre egészen a hajvégekig. Ha csak a hajtövet szeretnéd befesteni, hagyd ki a hajhosszt és a végeket. Ha inkább ecset nélkül szeretnéd felvinni a festéket, egyszerűen kézzel oszlasd el fejeden a festéket. A legjobb, ha egy kád fölé hajolsz, és lelógatod a fejed. Figyelj, hogy minden tincsre kerüljön festék, és jól masszírozd be a festéket.
60 perc elteltével mosd le alaposan a Color Prep terméket csak vízzel. Fesd be a hajad a kívánt khadi hajszínnel az utasítások szerint.

Figyelem: Kérjük, csak ép bőrre vigye fel a terméket és kerülje a termék szembe kerülését. A finom állagú port ne lélegezze be. Felkenés előtt hagyja hűlni a kikevert krémet.

Adatok
Vonalkód
4260672890217
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek