Erbenobili Lactobaob 42 db
Erbenobili Lactobaob 42 db
5 577 Ft 
5 298 Ft

Erbenobili Lactobaob 42 db

Lactobaob Növényi kivonaton alapuló étrend-kiegészítő probiotikum

Újra egyensúlyba hozza a bél mikroflóráját - Szembeállítja az étkezés utáni nehézséget - Meggátolja a puffadt has érzését

Adagolás: Napi 2 kapszula, lehetőség szerint reggelente.

Kiszerelés
42 db
Gyártó
Erbenobili
5
5 577 Ft 
5 298 Ft
Kedvezmény: 5
Megtakarítás 279 Ft
Részletek

Termékleírás

EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOK
Étrend-kiegészítő, amely elősegítheti a bél- és emésztőrendszer normális fejlődését, miközben megőrzi a bélflóra egyensúlyát, az enzimek, a probiotikumok és a baobab szinergiájának köszönhetően.

ÖSSZETEVŐK
Majomkenyérfa (Adansonia digitata L.) gyümölcs, Lactobacillus acidophilus (élő sejtek) DSM 21717 (100 MLD UFC / g), külső bevonat: zselatin kapszula; enzymix (enzimek keveréke erjesztett maltodextrin: amiláz, proteáz, glükoamiláz, lipáz, celluláz, laktáz, pektináz); töltelék anyag: celluláz, csomósodásgátló: zsírsavak magnéziumsói.
A Spagyric-módszer szerint aktivált alkotóelemek.

ELLENJAVALLATOK
Az egyik összetevővel szembeni túlérzékenység esetén.

MELLÉKHATÁSOK
Normál dózisban nem észlelhető.
A túladagolás kisebb gasztrointesztinális rendellenességeket okozhat.

 

ÖSSZETEVŐK JELENTŐSÉGE
ENZIMIX
Enzimek - amiláz, proteáz, rizsből származó maltodextrin, glükoamiláz, lipáz, celluláz, laktáz, pektináz - komplexe, amely képes támogatni az emésztési folyamat élettani működését, hasznos élelmiszer-intolerancia, rossz lehelet, székrekedés és hasmenés esetén. A gomba származékának fő emésztőrendszeri jellemzői a következők: - Ezeknek az enzimeknek az emberi testhez hasonló aktív hőmérsékleti tartománya van. - Változó környezetben, pH3,0 és pH9,0 között működhetnek, és az egyedüli aktív enzimek mind a savban, mind a bázikus traktusban, mind a bél semlegesében; - Étkezés előtt bevéve hozzájárul a ptyalin vagy az ételeinkben természetesen található enzimek előemésztésének elősegítéséhez. Deaktiválva van, de a zsírsavakon átjutva nem pusztul el, a duodenumban újra aktiválódnak, hozzájárulva emésztési folyamatunk befejezéséhez.
MAJOMKENYÉRFA GYÜMÖLCSE
A rostokban gazdag baobab gyümölcs pépe javítja a bélflórát, serkenti a perisztaltikát és táplálja az egész szervezetet. Gasztrointesztinális segítség, amelyet az afrikai lakosság hagyományosan a hasmenés, a vérhas és a székrekedés enyhítésére használ. A Baobab gyümölcs magas aszkorbinsav (C-vitamin), valamint egyéb nélkülözhetetlen vitaminok, például riboflavin (B2-vitamin), niacin (B3-vitamin) és A-vitamin tartalmáról is ismert. A baobab gyümölcsében található oldható rostokat prebiotikus hatások kifejtésére (elősegítve az egészséges baktériumok szaporodását a bélben).
LACTOBACILLUS
A tejsavbaktériumok fontos szerepet játszanak az emésztési folyamat szabályozásában és a belek megvédésében a dysbiosistól. Különösen a Lactobacillus acidophilus a vékonybél legfontosabb baktérium „barátja”, és fontos táplálkozási tevékenységet végez; megelőző és antibiotikum hatása van, amely nemcsak a belek, hanem az egész szervezet számára is hasznos. Javítja a laktóz emésztését és fokozza az immunaktivitást is.

 

 

 

Összetevők: Napi maximális mennyiségben (2 kapszula)
Majomkenyérfa gyümölcs 350 mg
Lactobacillus acidophilus 3,5 MLD UFC
Enzimek keveréke 100 mg
Amiláz 3000 DU
Proteáz 6000 HUT
Glükoamiláz 4 AGU
Lipáz 225 FCC FIP
Celluláz 600 CU
Laktáz 1000 ALU
Pektináz 14 endo-PGU

A javasolt javallatok csak tanácsként szolgálnak, és nem helyettesíthetik olyan orvosok diagnosztizálását, akik megvizsgálták a rendellenesség első tüneteinek megjelenését. Ebben a tekintetben az Erbenobili s.r.l. kifejezetten nem vállal felelősséget a termékeinek nem megfelelő használata vagy megfelelő orvosi felügyelet nélkül történő következményeiért.

Adatok
Vonalkód
8033831001528
Tömeg
51 g/db
Hasonló termékek