Fürdősó természetes Holt-tengeri ásványokkal 1 kg Dr.Organic
Fürdősó természetes Holt-tengeri ásványokkal 1 kg Dr.Organic
3 022 Ft 
2 870 Ft

Fürdősó természetes Holt-tengeri ásványokkal 1 kg Dr.Organic

Készítse el saját wellness fürdőjét, merüljön el a Holt-tengeri ásványok és bioaktív tengeri kivonatok között. Mélytisztító, bőr kiegyensúlyozó, 100%-ban természetes Holt-tengeri só bioaktív tengeri kivonatokkal tökéletesen kiegészítik az ásványi sók egészségre gyakorolt pozitív hatását. A Holt-tenger vizének sótartalma tízszer magasabb az óceánok sótartalmánál.

Kiszerelés
1 kg
Gyártó
Dr.Organic
5
3 022 Ft 
2 870 Ft
Kedvezmény: 5
Megtakarítás 151 Ft
Részletek

Termékleírás

Összetétele nagyon különleges: brómot, magnéziumot, káliumot, kalciumot-kloridot tartalmaz. A Holt-tengeri ásványi sók hatása: Magnézium: a stressz kezeléséhez, az idegrendszer és az izmok megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen. Lassítja a bőr öregedését. Kalcium: javítja az idegrendszer működését, szükséges az izmok megfelelő működéséhez, erősíti a csontokat és a körmöket. Kálium: kiegyensúlyozza a bőr nedvesség háztartását, intenzív testmozgás után feltétlenül pótolni kell. Bróm: Enyhíti az izomfeszültséget, ellazítja az izmokat. Nátrium: részt vesz a vízháztartás szabályozásában. Klór: a sav-bázis egyensúly fenntartásában játszik fontos szerepet. Jód: A pajzsmirigy hormonjainak termelődéséhez szükséges, részt vesz az anyagcsere szabályozásában. Használata: 2 marék fürdősót adjon egy kád forró vízhez. Az összetevők 70%-100%-a minősített biogazdálkodásból származik.*

Nem tartalmaz: parabent, SLS-t, mesterséges színező- és illatanyagot, ártalmas tartósítószert. Az összetevők természetes eredete miatt a termék színe és az állaga változhat, ami nem befolyásolja a termék minőségét. *Kivétel a víz és a só.

Adatok
Vonalkód
5060176675407
Tömeg
1,1 kg/db
Hasonló termékek