Növényi hajfesték por - Középszőke 100 g Khadi
Növényi hajfesték por - Középszőke 100 g Khadi
5 788 Ft 
5 214 Ft

Növényi hajfesték por - Középszőke 100 g Khadi

 

  • hajad hűvös középszőkére festi
  • nem világosítja a hajat
  • erős fedés - akár ősz hajon is
  • erősíti és táplálja hajad
  • 100%-ban természetes és vegán
Kiszerelés
100 g
Gyártó
Khadi
10
5 788 Ft 
5 214 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 574 Ft
Részletek

Termékleírás

 

Lágy arany és karamell fényvisszaverődések a természet erejével a Középszőke Khadi Növényi Hajfesték ragyogó szőke árnyalatot kölcsönöz hajadnak. Az eredmény a kezdeti hajszínedtől függ. A világos hajat hűvös, középszőkévé varázsolja meleg, arany vagy vöröses árnyalattal. A sötét hajnak arany vagy vöröses arany színű csillogást és gyönyörű ragyogást kölcsönöz. A festék az ősz hajszálakat is befedi – táplálja és csillogó szőkévé varázsolja a hajszálakat.

A növényi hatóanyagok kíméletesen festik a hajad, miközben táplálják is azt. A Khadi Középszőke 100%-ban természetes, vegán és mesterséges összetevőktől mentes. A növényi pigmentek tápláló színes fényként ölelnek körül minden egyes hajszálat. Érezni fogod, hogy hajad egészségesebb és dúsabb. Növényi hajfesték az erőteljes volumenért és a természetes ragyogásért.

 

Használat

Először tisztítsd meg a hajad szilikonmentes samponnal, például a Khadi Hibiszkusz Samponnal. Intenzívebb eredmény érdekében fesd elő a hajad Khadi Szőke árnyalatokkal, Khadi Világosbarnával vagy Khadi Mogyoróbarnával. Ha középszőke árnyalatokat szeretnél felfrissíteni, a Khadi Középszőkét keverd Senna / Cassia hajápoló kúrával.

Keverd össze a Középszőke Khadi Növényi Hajfestéket 50 fokos forró vízzel egy habverő segítségével, míg krémes állagot kapsz. A festéket oszlasd el egyenletesen a hajon, lehetőleg egy ecset segítségével: haladj tincsről-tincsre, a hajtövektől egészen a hajvégekig. Ha hajad már festetted Khadi Középszőkével, csak a hajtöveket fesd be.

A növényi hajfestéket 30 és 60 perc közötti ideig hagyd hatni. Hűvös, középszőke eredményért maximum 30 perc a hatóidő. Az arany és a vöröses szőke közötti meleg árnyalatokért minimum 60 perces hatóidőre van szükség. Öblítsd le tiszta vízzel – és kész is.

Ne használj sampont a következő 24-48 órában. A festék ugyanis ennyi idő alatt fejti ki teljes hatását. Ezután fixáld a pigmenteket Khadi hajolajjal és mosd ki 20 perc után natúr samponnal. Így hosszan élvezheted új hajszíned.

Megjegyzés: Minden haj különböző – ahogy mi is mindannyian mások vagyunk. Így az eredmények eltérőek lehetnek. Azt javasoljuk, hogy a Középszőke Khadi Növényi Hajfestéket egy nem feltűnő helyen lévő próbatincsen teszteld.

 

Adatok
Vonalkód
4260378040022
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek