Hajhullás elleni Erősítő folyadék 50 ml Biokap
Hajhullás elleni Erősítő folyadék 50 ml Biokap
11 377 Ft 
10 250 Ft

Hajhullás elleni Erősítő folyadék 50 ml Biokap

A BioKap® Anticaduta Erősítő folyadék egy sokkoló kozmetikai kezelés, amely kifejezetten a haj erősítésére és megvastagítására lett kifejlesztve, ellensúlyozva a túlzott hajhullás és a ritkulás problémáit. Növeli a haj ellenálló képességét, javítja a haj vastagságát és sűrűségét. Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

A praktikus adagolójának köszönhetően könnyen és pontosan alkalmazható: közvetlenül a nedves vagy száraz fejbőrre kell permetezni, váltakozó napokon, és a felszívódás elősegítése érdekében rövid ideig masszírozni.

Tricofoltil® komplexet (len, réz és biotin alapú), szilíciumban gazdag bambusz, Olax dissitiflora, fűrészpálma és tökmag kivonatot tartalmaz, amelyek növelik a haj ellenálló képességét, míg a PP-vitaminnal kombinált kapszaicin kivonat serkenti a fejbőr bőrének mikrokeringését. A készítményt csalánnal, valamint a rozmaring és a melaleuca bio illóolajával gazdagítottuk, a dermó-tisztító hatás érdekében.

Kiszerelés
50 ml
Gyártó
Biokap
Típus
hajhullásra
10
11 377 Ft 
10 250 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 1 127 Ft
Részletek

Termékleírás

MIKOR HASZNÁLJUK

A haj megvastagítására és megerősítésére, a túlzott hajhullás és a ritkulás problémáinak ellensúlyozására.

HOGYAN HASZNÁLJUK

Két hónapon keresztül kétnaponta alkalmazza a terméket, 7 fújással a fejbőrre, majd masszírozza, amíg fel nem szívódik. A folyadék száraz vagy nedves fejbőrre is felvihető. Nincs szükség öblítésre.

A kéthónapos kúra után váltakozó napokon további két hónapig folytassa, heti 2 alkalommal. A legjobb eredmény érdekében évente legalább kétszer ismételje meg a kezelést.

BIOKAP® ANTI-HAIR LOSS TREATMENT (1)

MIT TARTALMAZ

Tricofoltil® (len, réz és biotin alapú komplex), bambusz kivonat, Olax dissitiflora, tökmag, Cinchona, kapszaicin, Achillea, csalán, bio vörös szőlő, fűrészpálma, PP-vitamin.

BioKap® garanciák: PEG, szilikon- és parabénmentes, nikkel és  bőrgyógyászatilag tesztelt.

Olvassa el a csomagoláson található utasításokat.

BIOKAP® HJHULLÁS ELLENI KEZELÉS

Adatok
Vonalkód
8030243026231
Tömeg
90 g/db
Hasonló termékek