Termék részletek


KOJU BPA mentes kézi prés gyerekeknek Naturgold

-15%
KOJU BPA mentes kézi prés gyerekeknek Naturgold
9 400 Ft
Akció: 8 000 Ft
Gyártó:
Naturgold
BPA mentes kézi meghajtású zöldség és gyümölcs présgép gyerekeknek.

Alacsony sebességű spirális henger segítségével készíti a leveket, így megőrzi a zöldségekben és a gyümölcsökben lévő tápanyagokat és azok természetes ízét, valamint növeli a zöldségekből és gyümölcsökből kinyerhető ásványi anyagok és vitaminok mértékét.

Ezt az új típusú kézi prést kifejezetten a gyerekek részére fejlesztettük ilyen különleges és bájos formába, hogy a préselés a legkisebbek számára is nagyszerű élmény legyen. A présgép használata rendkívül egyszerű, ezáltal garantálva a gyerekek számára, hogy anyunak-apunak segítve egy nagyszerű élményben lehessen részük, miközben saját maguk préselnek gyümölcs- vagy zöldségleveket, játékosan fejlesztve közben koncentrációs és egyéb képességeiket.

A gyerekek pillanatok alatt elsajátítják az ízletes gyümölcs és zöldséglevek készítésének fortélyát, miközben sikerélményüket növeljük és további szociális készségeket sajátítanak el, azáltal, hogy az általuk elkészített gyümölcslevet másokkal megosztják. A szülők felügyelve és irányítva a folyamatot nemcsak a gyermekeiknek tudják megadni azt az élményt, hogy a föld javaiból a gyermekek ízletes leveket készítsenek, hanem a préselés az egész család számára egy nagyszerű közös élményt és örömforrást okoz.

- Alma, körte, narancs, szőlő, dinnye és más puha gyümölcsök, zöldségek préselésére alkalmas.

- A fogantyús hajtókar révén a préselés könnyen és erőlködés nélkül végezhető.

- A kézi vezérlésű géphez semmilyen elektromosságra nincs szükség, ezért is biztonságos a használata.

A prés BPA azaz Biszfenol-A mentes, ami segít az Ön és családja egészségének megőrzésében.

Szín: sárga-kék.

Szavatosság: 2 év.
  • Vonalkód
    KOJUkids
    Tömeg
    1,25 kg/db
Webáruház készítés