Kyani Nitro Fx 15 ml
Kyani Nitro Fx 15 ml
5 100 Ft
4 600 Ft

Kyani Nitro Fx 15 ml

Noni gyümölcs leve.
A Kyani Nitro FX a Noni gyümölcs levét tartalmazó keverék, amelyet táplálkozásbeli tulajdonságai és előnyei miatt nemzedékek óta nagyra becsülnek és használnak. A Noni gyümölcshöz hasonló növényekben található nitrátok hatékonyan képesek nitrogén-monoxid gázt termelni. Ez a kávéfélék családjába tartozó kisméretű fa a Csendes-óceán trópusi régiójában él, Délkelet Ázsiától Ausztráliáig. A növény általában a tenger mellett virágzik, és egész évben terem.
Az emberi szervezet bővelkedik nitrogén-monoxidban, ám instabil és rövid életű, ezért folyamatos megújításra szorul. A jelen kor felgyorsult életmódja, szegényes étrendje és mozgáshiánya mellett a nitrogén-monoxid termelését támogató táplálékkiegészítő mindenképpen jó választás.
(A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot!)
Kiszerelés
15 ml
Gyártó
Kyani
10
5 100 Ft
4 600 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 500 Ft
Részletek

Termékleírás

 

Tápanyag információk

NITRO FX 3 ml-ben
Noni gyümölcslé (Morinda citrifolia) 312 mg

Összetevők

Víz, Noni gyümölcslé sűrítmény (Morinda citrifolia), fruktóz, természetes menta aroma, savszabályozó citromsav, tartósítószer kálium-szorbát, tartósítószer kálium-benzoát.

Fogyasztási javaslatok

Fogyasszon naponta háromszor 1 ml (20 csepp) Kyani Nitro-t az Egészséges Életmód részeként. Fogyasztás előtt jól rázza fel.

Azt javasoljuk, hogy a Sunrise és Sunset termékek előtt vegye be a Nitro terméket a tápanyagok optimális felszívódásának biztosítása és az energiaszint növelése érdekében.

A termék nem helyettesítheti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Amennyiben Ön terhes, szoptat, illetve orvosi kezelés alatt áll, a termék használata előtt konzultáljon kezelőorvosával. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.

Adatok
Vonalkód
KyaniNitroFx_15ml
Tömeg
22 g/db
Hasonló termékek