Kyani Sunset TRIO 3x90db lágyzselatin kapszula
Kyani Sunset TRIO 3x90db lágyzselatin kapszula
48 600 Ft 
43 700 Ft

Kyani Sunset TRIO 3x90db lágyzselatin kapszula

Ez a csomag a következőket tartalmazza:
3 Kyani Sunset

Kiszerelés
2x90 db
Gyártó
Kyani
Szállítási idő
Figyelem! 10-14 nap
10
48 600 Ft 
43 700 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 4 900 Ft
Részletek

Termékleírás

A Kyani Sunset a vadon élő halolajokból (köztük a vadon élő lazacból - a világ legtisztább forrása) származó EPA és DHA, az A-vitamin, az E-vitamin és az esszenciális D-vitamin saját kombinációja.
Harmadik generációjában a Kyani Sunset halolajat tartalmaz az Omega-3 (EPA és DHA) forrásaként, a hatékony A- és D-vitaminokat, valamint az E-vitamin leghatékonyabb változatát, a tokotrienolokat rizskorpaolajból. A szervezet alapvető tápanyaga az E-vitamin négy tokoferolból (alfa, béta, gamma, delta) és négy tokotrienolból (alfa, béta, gamma, delta) áll. A tokotrienolok és a tokoferolok közötti különbség a tokotrienolok telítetlen oldalláncában rejlik, farkában három kettős kötés van. A tokotrienol mozgékonyabb, ezáltal foroghat a sejtmembránban, és átmehet egy sejtmembránon keresztül más sejtmembránokon.
A béta-karotin a nagyobb karotinoidok csoportjába tartozik. A karotinoidok a leggyakoribb természetes pigmentek. Főleg gyümölcsben és zöldségben jelennek meg. A béta-karotin az A-provitamin jellegű 50 karotinhoz tartozik, ami azt jelenti, hogy a szervezet átalakíthatja A-vitaminná. A Kyani Sunset béta-karotinja a Dunaliella Salina algákból származik, amelyek megtalálhatók a hipersós vizekben és vörös színűek . A Dunaliella Salina alakja nagyon változó, és nagy béta-karotinmennyiséggel - nevezetesen a száraz tömeg 5–14% -a - intenzív fény- és sókoncentrációjú területeken különböztethető meg egyéb típusaitól.

Ajánlott felhasználás

Vegyen be 3 kapszulát az esti étkezéssel együtt.

A termék nem helyettesítheti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Amennyiben Ön terhes, szoptat, illetve orvosi kezelés alatt áll, a termék használata előtt konzultáljon kezelőorvosával. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.

Fő előnyei

Omega-3 (EPA & DHA)
Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el)
D-vitamin
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A-vitamin
Hozzájárul a bőr normál állapotának és a normál látás fenntartásához.
A-, D-vitamin
Hozzájárulnak a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.
Szerepet játszanak a sejtek differenciálódásában.

Összetevők

Halolaj (vadlazac vagy más, vadonélő hal), E-vitamin (pl. rizskorpa olajból származó tokotrienol-tokoferol ), halzselatin, glicerin (nedvesítőszer), víz, Dunaliella salina algából származó természetes karotinoid keverék, D-vitamin (kolekalciferol formájában).

Adatok
Vonalkód
KyaniSunset90_TRIO
Tömeg
220 g/db
Hasonló termékek