Mosóparfüm Harmony 100 ml Anandam
Mosóparfüm Harmony 100 ml Anandam
3 810 Ft

Mosóparfüm Harmony 100 ml Anandam

Joy mosóparfüm illata feltölt, frissít, élénkít, energetizál, miközben megtisztítja a lelket és az elmét; lecsendesíti a belső feszültségeket. Egyensúlyt teremt a test és lélek között, melynek köszönhetően harmóniát, egyensúlyt teremthetünk magunkban és magunk körül, hogy élvezni tudjuk az élet örömeit.

Magas minőségű, rendkívül intenzív illatú parfüm mosáshoz, illatosításhoz.

Kiszerelés
100 ml
Gyártó
Anandam
3 810 Ft
Részletek

Termékleírás

Hogyan használd?

Mosáshoz:
Adj 10-20 csepp mosóparfümöt az öblítőrekeszben lévő Baby & Sensitive illatmentes öblítőhöz, vízhez vagy ecethez. A cseppek számának növelésével vagy csökkentésével szabályozhatod ruháid illatának intenzitását.

Textilfrissítőként, illatosításhoz:
Önts 100 ml vizet a szóróflakonba és adj 10-15 csepp parfümöt, rázd fel, majd permetezd a textíliára, ruhadarabra, függönyre, textilhuzattal borított bútorra.

Összetétel:
illatanyag, oldószer
Illatszerek: 3,7-dimethyl-1,6-nonadien-3-ol (ethyl linalool), a-dimethyl hydrocinnamaldehyde

Biztonsági figyelmeztetések:
Figyelem! Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Súlyos szemirritációt okoz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Bőrirritáló hatású. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kérjük használja a lakóhelyén működő hulladékgyűjtési rendszert. Illatszert (keverék) tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Adatok
Vonalkód
5999887544873
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek