Hosszanfriss vákuum ételtároló rendszer NUTRI VAC
Hosszanfriss vákuum ételtároló rendszer NUTRI VAC
16 470 Ft 
14 000 Ft

Hosszanfriss vákuum ételtároló rendszer NUTRI VAC

A legjobb megoldás ételeink frissességének hosszú távú megőrzéséhez!

Kiszerelés
1 db
Gyártó
Naturgold
15
16 470 Ft 
14 000 Ft
Kedvezmény: 15
Megtakarítás 2 470 Ft
Részletek

Termékleírás

Ezt a nagyszerű ételtároló rendszert azért találták ki , hogy gyorsan , biztonságosan , és a bennük lévő enzimek , vitaminok károsítása nélkül lehessen tárolni mindent , amit nem fogyasztunk el azonnal.

A 3 különböző méretű vákuumedényben tárolhat zöldséget, gyümölcsöt, készételeket, remek megoldás búzafűlé, különféle zöldség- és gyümölcslevek, levesek tárolására. Sokkal rövidebb idő alatt készíthet vele pácolt húsokat.
A zárószelep akár 3 hónapig garantálja a légmentességet edényeinkben.

A doboz tartalma

1 db vákuumszivattyú
3 db tárolóedény
1 db magyar nyelvű használati útmutató

Tárolóedények űrtartalma:
kis tárolóedény 300ml
közepes tárolóedény 500ml
nagy tárólóedény 1750ml

Használati útmutató

A NutriVac kiváló minőségűanyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot, és a könnyűtisztítást. A felhasznált anyagok megfelelnek az Európai Unióelőírásainak, és az amerikai FDA standardnak.A Nutri-Vac segítségével tárolt friss zöldség-és gyümölcslevek, valamint a nyers-és főttételek háromszor hosszabb ideig maradnak frissek, mint a hagyományos tárolás során. Frissen tartja a gabonát, kávét, pékárut, leveseket, készételeket, és minden mást. Percek alatt pácolhat húst és zöldségeket, órák vagy egy egészéjszaka helyett. A felesleges levegőeltávolításával az étel nem oxidálódik olyan gyorsan, megőrzi tápanyagtartalmát és friss ízét.

Alkatrészek

1. vákuum szivattyú 4. kis edény szigetelőgyűrű 7. közepes edény szigetelőgyűrű 10. nagy edény szigetelőgyűrű2. szigetelő gyűrű 5. kis tárolóedény (300ml) 8. közepes tárolóedény (500ml) 11. nagy tárolóedény (1750ml)3. kis tárolóedény fedél 6. közepes edény fedél 9. nagy tárolóedény fedél

Összeszerelés és használat(lásd az ábrát)

Ellenőrizze, hogy a szigetelőgyűrű pontosan illeszkedjen.Töltse meg a tárolóedényt friss gyümölcslével, gyümölccsel, zöldségekkel, magvakkal, kávébabbal vagy bármi más étellel. Ügyeljen a töltésihatárra, ne töltse túl. Legalább 3-4cm szabad hely maradjon az edény pereme alatt.Csavarja el a fedélen lévő szelepet 2-3-szor az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy meglazuljon.Helyezze a szivattyút a fedélen a szelep mellett lévő piros pöttyre.Ügyeljen arra, hogy a szivattyú szigetelőgyűrű mentes legyen minden kosztól és szennyeződéstől, és hogy pontosan illeszkedjen, jólzáródjon a fedélre.

Figyeljen arra, hogy a tárolóedény és a szivattyú sík felületen legyen.Tartsa szorosan a szivattyút és forgassa a kart az óramutató járásával megegyező irányba, amíg a piros jelző gomb teljesen benemsüllyed. Forgassa a fedélen lévő szelepet az óramutató járásával megegyező irányba, amíg lehet. Ügyeljen, hogy ne húzza túl! Nyomja meg a pumpán lévő szürke kilazító gombot, hogy a nyomás lecsökkenjen. A piros gomb ki fog ugrani. Távolítsa el a szivattyút éstárolja el az edényt. Amikor fel akarja használni a tárolt élelmiszert, lazítsa meg a szelepet, hogy a nyomás kiegyenlítődjön.

FONTOS! Amennyiben később ismét használni szeretné a fedelet, szárítsa meg, vagy törölje le róla alaposan a folyadékot, különben nem fog pontosan illeszkedni és zárni. Tiszta törlőkendővel vagy papírtörlővel tisztítsa le a csőrét és a peremet a kiöntés után.

Tisztítás és tárolás

Használat után tisztítsa langyos mosogatószeres vízzel és áztatással. Ne használjon forró vizet. Teljesen szárítsa ki a fedelet és az edényt, mielőtt elteszi.Zöldségek, és húsok pácolása:Töltse meg az edényt zöldségekkel, hússal vagy hallal. Töltse fel páclével, amíg el nem fedi az ételt, de legfeljebb 3-4cm-ela perem alatt. Zárja le, és vákuumozza az edényt a korábban leírtak szerint.Hagyja a páclében 15-20 percig. A zöldség és a hús jobban be fogja szívni a páclevet, mintha apró darabokra vágta volna. A nagyobb darab húsokat nyárssal néhány helyen szurkálja meg. Páclé alap recept:¼ csésze balzsamecet vagy almabor ecet vagy friss citromlé¼ csésze olíva olaj2 gerezd tört fokhagyma¼ teáskanál só és bors1-2 szál friss aprított petrezselyem1 teáskanál őrölt rozmaring.

FONTOS! Ne töltse túl az edényeket. Amennyiben folyadék jut a szivattyúba, szárítsa ki teljesen mielőtt ismét használja. Nem ajánlott mosogatógép használata. Ne mártsa a szivattyút vízbe. Egyszerűen csak nedves ruhával vagy szivaccsal tisztítsa meg.A tárolók fagyállók, de nem ajánlott folyadékot fagyasztani bennük, mivel az kitágul és eltörheti az edényt.

Jó tanács az igazán különleges ízek, és az egészségeérdekében javasoljuk, hogyvegyszermentes, minősített bio alapanyagokat használjon.

A NaturGold kínálatában megtalálja azokat a minőségitáplálékokat, élelmiszereket, melyek segítségével finom, és egészséges ételeketkészíthet. Így az otthoni ínycsiklandozó ételspecialitás különlegesen értékes bel tartalommalis párosul.

Adatok
Vonalkód
599988242517_7
Tömeg
1,6 kg/db
Hasonló termékek