Növényi Hajfesték - Hamvasbarna 100 g Khadi
Növényi Hajfesték - Hamvasbarna 100 g Khadi
5 788 Ft 
5 214 Ft

Növényi Hajfesték - Hamvasbarna 100 g Khadi

 

  • matt, közepesen hamvas barnára festi a hajat vörös árnyalatok nélkül
  • erős fedés, akár ősz hajon is
  • ragyogó fényt és természetes volument ad
  • táplálja és erősíti a hajat
  • 100%-ban természetes és vegán

 

 

Kiszerelés
100 g
Gyártó
Khadi
10
5 788 Ft 
5 214 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 574 Ft
Részletek

Termékleírás

 

Tiszta és természetes: matt, közepesen barna hajszín, vörös árnyalatok nélkül a Khadi hamvasbarna hajfestékével! Az eredmény a kezdeti hajszínedtől függ, a krémes, puha cappuccino árnyalattól égészen az intenzív, erős kávébarnáig terjedhet.

Az értékes, tisztán gyógynövényes összetevők intenzív színt és gazdag táplálást nyújtanak a hajadnak – szín, volumen és ragyogás egy lépésben! Az indigó és a henna élénk, tartós színt kölcsönöznek, s nagyon jól fedik a fehér és az ősz hajat. A cassia táplálja és biztosítja az erős hajszerkezetet. Az amla, a bhringaraj és a neem fényt és volument ad a hajnak.

A növényi pigmentek minden egyes hajszálat tápláló rétegként ölelnek körbe. A Khadi hamvasbarna hajfestéke így nem csak intenzív színt, de erőteljes volument és bársonyos ragyogást is kölcsönöz hajadnak.

 

Használat

Először tisztítsd meg a hajad szilikonmentes samponnal, például a Khadi Amla samponnal. Ha ősz, világosabb vagy erősen sérült a hajad, először a Khadi Color-Prep használatát javasoljuk előfestéshez.

Keverd el a Khadi gyógynövényes hajszínporát 50 fokos forró vízzel, míg krémes állagot kapsz. Használj ecsetet a festék egyenletes eloszlatásához a hajon: haladj tincsről-tincsre, egészen a hajvégekig. Ha csak a hajtövet szeretnéd befesteni, hagyd ki a hajhosszt és a végeket.

A természetes hajfestéket 30 és 120 perc közötti ideig hagyd hatni. Minél tovább hagyod hatni, annál sötétebb színeredményt kapsz. A szín felfrissítéséhez csak 15-30 percre van szükség. Egyszerűen öblítsd le tiszta vízzel – és kész is.

Ne használj sampont a következő 24-48 órában, mert a szín mélysége még nem alakul ki teljesen ez idő alatt. Ezután a színpigmentek fixálásához használj Khadi hajolajat. Hagyd az olajat legalább 20 percig hatni, majd mosd ki natúr samponnal. Így hosszabb időre megőrizheted hamvasbarna hajszínedet.

Megjegyzés: Minden haj különböző – ahogy mi is mindannyian mások vagyunk. Így a növényi hajfestékek használatakor az eredmények eltérőek lehetnek. Érdemes a Khadi Hamvasbarnát először csak egy próbatincsen tesztelned.

 

Adatok
Vonalkód
4260378049698
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek