Növényi hajápoló kúra - Senna/Cassia 100 g Khadi
Növényi hajápoló kúra - Senna/Cassia 100 g Khadi
5 788 Ft 
5 214 Ft

Növényi hajápoló kúra - Senna/Cassia 100 g Khadi

 

  • tartás és fényt ad a hajadnak
  • építi a hajszerkezetet
  • a Khadi hajfestékek sötét árnyalatait áttetszőbbé teszi
  • felfrissít minden Khadi növényi hajfestékkel festett színt
  • 100%-ban természetes és vegánKiszerelés
100 g
Gyártó
Khadi
10
5 788 Ft 
5 214 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 574 Ft
Részletek

Termékleírás

Érezd a természet erejét a hajadban! A Khadi Senna / Cassia fényt, volument és tartást ad a hajadnak, és maximálisan kihozza a természetes hajszínedet. Növényi hajápoló kúraként a Senna / Cassia erősíti és regenerálja a hajszerkezeted. Ezért ideális, ha hajad száraz, súlyosan igénybevett, szőkített vagy csíkozott. Előkezelésként is használhatod a Khadi növényi hajfestékekkel való festés előtt. Minden használat során felépíti a hajszerkezeted, és biztosítja, hogy hajad egyenletesen be tudja szívni a növényi hajfestéket.
Az úgynevezett „színtelen henna” valójában nem is az, hiszen a Cassia obovata és Senna Italica növényekből nyerik. A Khadi Senna / Cassia 100%-ban ezt tartalmazza. A növények leveleit extra finomra porítják, így a növényi hajápoló kúra optimálisan javítja a hajszerkezeted.
A szenna növény leveleiből nyert hatóanyagok bevonják a hajszálakat és a hajvégeket, és kitöltik az apró károsodásokat. Hidratálja hajad és elősegíti, hogy hajszíned fényesen ragyogjon. A természetes hajápolás 100%-ban növényi eredetű és vegán. Nem tartalmaz szilikont, szulfátokat és hasonló anyagokat.

A Khadi Senna / Cassia hajápoló kúra különösen megfelel számodra, ha szereted a Khadi hajfestékek erejét és csillogását, de nem akarod megváltoztatni a hajszíned. Teljesen színtelen – a természetes, gyönyörű ragyogásért.

 

Használat

A Senna / Cassiát vagy növényi hajápoló kúraként, vagy időnként regeneráló kezelésként is használhatod, ha szeretnéd elérni a Khadi növényi hajfesték színcsillogását. Ha károsodott vagy szőke a hajad, használd a Senna / Cassia kúrát egyszer vagy kétszer a Khadi növényi hajfesték használata előtt. Ezzel optimálisan felkészítheted hajszerkezetedet a festésre, és hajad egyenletesen fogja felvenni a növényi hajfestéket.
Keverd el a Khadi Senna / Cassia kúrát 50-90 fokos forró vízzel, míg krémes állagot kapsz. Először a Khadi hajolajat is használhatod. Vidd fel a természetes hajápoló kúrát közvetlenül az olajjal bekent hajra. Használj ecsetet a krém egyenletes eloszlatásához a hajon: haladj a hajtövektől a hajvégekig.

A fehér, világos vagy szőke haj csillogóvá és erőssé válik 15-20 perc hatóidő után. A sötétebb hajtípusokon akár 60 percig is hagyhatod. Öblítsd le Khadi Senna / Cassiát tiszta vízzel, míg már látsz porrészecskéket a hajadból kimosott vízben. Hajad csillogó és selymes lesz – természetesen gyönyörű és egészséges.

 

Adatok
Vonalkód
4260378040138
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek