Növényi hajfesték - Sötétszőke 100 g Khadi
Növényi hajfesték - Sötétszőke 100 g Khadi
5 788 Ft 
5 214 Ft

Növényi hajfesték - Sötétszőke 100 g Khadi

 

  • Gazdag, hamvas sötétszőke színt kölcsönöz, vörös árnyalat nélkül.
  • Erősíti és táplálja hajad
  • Egészséges fényt ad
  • 100%-ban természetes és vegán
  • Mesterséges összetevőktől mentes
Kiszerelés
100 g
Gyártó
Khadi
10
5 788 Ft 
5 214 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 574 Ft
Részletek

Termékleírás

A sötétszőke hűvös, magabiztos és megfelel a legújabb trendeknek. Ezzel a növényi hajfestékkel egyedi, matt hamvas sötétszőke színt érhetsz el a kezdeti hajszíntől függően: Az ősz vagy világos hajnak a világos- és a középszőke közötti hamvas árnyalatot kölcsönöz. A Sötétszőke Khadi Növényi Hajfesték gyönyörű fényt ad a sötét hajnak.
A Sötétszőke Khadi Növényi Hajfesték festés közben ápolja a hajat. Hatékony összetevői, mint a gránátalma és a fekete dió gazdag hamvas sötétszőke színeredményt biztosítanak. Az Aloe Vera intenzíven hidratál. A Khadi Növényi Hajfesték 100%-ban vegán és nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket, mint az ammónia, a peroxidok vagy a parabének.
A növényi színpigmentek minden hajszálat bevonnak, miközben erősítik a hajat. A Sötétszőke Khadi Növényi Hajfesték egészséges, fényes és erős hajjal ajándékoz meg.

 

Használat

Először tisztítsd meg a hajad szilikonmentes samponnal, például Khadi Mandulafű samponnal. A Khadi szőke árnyalatai mint a Középszőke és Sötétszőke használhatók előfestéshez, amennyiben a Khadi Sötétszőkével intenzívebb színeredményt szeretnél elérni. Ahhoz, hogy hajad optimálisan előkészítsd a növényi hajfestéshez, javasoljuk, hogy a szőkített vagy súlyosan igénybevett hajat a Khadi Senna/Cassia festékkel fesd elő.
Keverd össze a Sötétszőke Khadi Növényi Hajfestéket 50 fokos forró vízzel, és addig keverd, míg krémes állagot kapsz. A festék a hajon történő egyenletes eloszlatásához használj ecsetet: haladj tincsről-tincsre, a hajtövektől a hajhosszig. Ha csak a hajtövet szeretnéd befesteni, hagyd ki a hajhosszt és a végeket.

Hagyd hatni a természetes hajfestéket 30-60 percig. Minél tovább marad a hajon, annál sötétebb eredményt kapsz. A minimum 30 perces hatóidő után hűvös, a világosszőkétől a középszőkéig terjedő színárnyalatot kapsz. Intenzívebb, sötétebb árnyalathoz hagyd a hajon 60 percig. Egyszerűen öblítsd le tiszta vízzel – és kész is.

Ne használj sampont a következő 24-48 órában. A Khadi Sötétszőke festéknek ennyi időre van szüksége, hogy elérje teljes színintenzitását. A tartós sötétszőke árnyalat érdekében ezután fixáld a színpigmenteket 20 percig Khadi hajolajjal, majd mosd meg a hajad natúr samponnal.

Megjegyzés: Minden haj különböző – ahogy mi is mindannyian mások vagyunk. Így az eredmények eltérőek lehetnek. Azt javasoljuk, hogy a Sötétszőke Khadi Növényi Hajfestéket egy nem feltűnő helyen lévő próbatincsen teszteld.

Adatok
Vonalkód
4260378040015
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek