Növényi hajfesték por - Fekete 100 g Khadi
Növényi hajfesték por - Fekete 100 g Khadi
5 788 Ft 
5 214 Ft

Növényi hajfesték por - Fekete 100 g Khadi

 

  • sötét, intenzív feketére festi hajad, vörös árnyalat nélkül
  • erős fedés - akár ősz hajon is
  • erősíti és táplálja hajad - 100%-ban természetes és vegán
  • mesterséges összetevőktől mentes
Kiszerelés
100 g
Gyártó
Khadi
10
5 788 Ft 
5 214 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 574 Ft
Részletek

Termékleírás

 

Érzed a mélyfekete haj varázsát!

A Khadi Növényi Hajfesték Fekete árnyalatával gazdag, kifejező fekete színt tudsz elérni, kék árnyalat nélkül. A Khadi Fekete a középszőke és a sötét közötti kezdeti hajszínek esetén a legmegfelelőbb. Ebben az esetben ragyogó, meleg fekete és intenzív hollófekete színt kapsz. Hajszíned ennél világosabb vagy ősz? Ebben az esetben alkalmazz előfestést Khadi 100% Hennával, hogy tökéletes színeredményt kapj.

A növényi hajfesték olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint az indigó, a henna és az amla. A növényi hajfesték hajadat intenzív sötét színre festi. Akár egy festékréteg, a növényi pigmentek körülölelnek és táplálnak minden egyes hajszálat. Érezni fogod az ellenállóságot és a volument a hajadban. Hajad egészségesen fényben, természetes fekete színben fog ragyogni. A Khadi Fekete 100%-ban növényi és vegán – nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket, mint az ammónia, a peroxidok vagy az azo színezékek.

 

Használat

Tisztítsd meg a hajad szilikonmentes samponnal, például Khadi Hibiszkusz Samponnal. Ha hajad világosbarna, fehér vagy ősz, először végezz előfestést Khadi 100% Hennával, 30-60 perc hatóidő betartásával. Az előfestést azért javasoljuk, hogy hajad egyenletesen tudja magába szívni a festéket még szőke, egyenesített vagy súlyosan igénybevett haj esetén is.

A port keverd össze 50 fokos forró vízzel. Keverd fel habverő segítségével, míg kenhető krémet nem kapsz. Ha egy evőkanál bázissót keversz a Khadi Növényi Hajfesték Fekete árnyalatába, a festék gyorsabban hat és a hosszabban fog tartani. Kend el a növényi hajfestéket egyenletesen a hajon egy ecset segítségével: tincsről-tincsre haladva – a hajhossztól a végekig. Kivéve, ha csak a hajtöveket szeretnéd befesteni – ebben az esetben csak oda vidd fel a festéket.

A Khadi Fekete árnyalatát 30 és 120 perc közötti ideig hagyd hatni. Minél tovább hagyod hatni, annál sötétebb színeredményt kapsz. A növényi festés felfrissítéséhez csak 20 percre van szükség. Egyszerűen öblítsd le tiszta vízzel – és kész is.

Ne használj sampont a következő 24-48 órában, mert a végső színmélység ennyi idő alatt alakul ki. Ezután használd a Khadi Hajolajat és hagyd 20 percig hatni, mielőtt megmosnád a hajad natúr samponnal. Így tudod fixálni a pigmenteket – hosszantartó színeredmény érdekében.

Megjegyzés: Minden haj különböző – ahogy mi is mindannyian mások vagyunk. Így az eredmények eltérőek lehetnek. Javasoljuk, hogy a Khadi Növényi Hajfesték Fekete árnyalatát először csak egy nem feltűnő helyen lévő próbatincsen teszteld.

 

Adatok
Vonalkód
4260378040176
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek