Növényi hajfesték por - Indigó 100 g Khadi
Növényi hajfesték por - Indigó 100 g Khadi
5 788 Ft 
5 214 Ft

Növényi hajfesték por - Indigó 100 g Khadi

 

  • hajad hűvös, kékes feketére festi
  • csökkenti a vörösséget más Khadi hajfestékekben
  • erős fedés - akár ősz hajon is
  • erősíti és táplálja hajad
  • 100%-ban természetes és vegán
Kiszerelés
100 g
Gyártó
Khadi
10
5 788 Ft 
5 214 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 574 Ft
Részletek

Termékleírás

 

Érezd a 100% Indigó erejét. A Khadi 100% Indigó Növényi Hajfestékkel hajadat sötét, kék csillogású mélyfeketére festheted. Hagyd, hogy elvarázsoljon a kékes fényjáték a hajadban.

A növényi hajfesték 100%-ban növényi eredetű és vegán. Hiszen a Khadi 100% Indigó kizárólag tiszta indigót tartalmaz. Ez adja a mély fekete színt, és fed be minden az alatt található színt. Azonban középszőke vagy világosabb, illetve ősz és fehér haj esetén elő kell festened a hajad Khadi 100% Hennával.

A Khadi 100% Indigót vöröses árnyalatokkal is keverheted, ha hamvas tónust szeretnél elérni. De használhatod hajöblítőként is a vörösség csökkentéséhez.

A Khadi 100% Indigó kizárólag természetes összetevőkkel festi a hajadat. A színpigmentek körülölelnek minden egyes hajszálat. Hajadat egészségesnek és erősnek érzed, és csillogó, titokzatos kékesfekete színben fog ragyogni.

 

Használat

Tisztítsd meg a hajad szilikonmentes samponnal, mint a Khadi Amla Sampon. A Khadi Növényi Hajfesték – 100% Indigót sötétkék és fekete közötti kezdőszínek esetén használhatod. Ennél világosabb a hajszíned? Ebben az esetben végezz előfestést Khadi 100% Hennával. Ugyanez vonatkozik az ősz szőkített, csíkozott vagy súlyosan igénybevett hajra.

Keverd el a Khadi sötétbarnát 50°C-os forró vízzel, míg krémes állagot kapsz. Adj egy teáskanál bázissót a keverékhez, hogy a Khadi 100% Indigó gyorsabb és intenzívebb hatást érjen el. Oszlasd el a növényi hajfestéket egyenletesen a hajon. Vidd fel ecset segítségével, tincsről-tincsre haladva, egészen a hajvégekig. Ha csak a hajtövet szeretnéd befesteni, hagyd ki a hajhosszt és a végeket. A világos lenövést fesd elő Khadi Hennával.

A növényi hajfestéket 30 és 120 perc közötti ideig hagyd hatni. Minél tovább hagyod hatni, annál sötétebb színeredményt kapsz. A szín felfrissítéséhez körülbelül 20 percre van szükség, előfestéshez körülbelül 30 percre. Egyszerűen öblítsd le tiszta vízzel – és kész is.

Ne használj sampont a következő 24-48 órában, mert ennyi időre van szüksége a Khadi 100% Indigónak, hogy kibontsa pigmentjeit és kialakuljon nemes kék fénye. Hajmosás előtt használj Khadi hajolajat és hagyd hatni 20 percig. Így hajszíned tartósabb lesz.

Megjegyzés: Minden haj különböző – ahogy mi is mindannyian mások vagyunk. Így az eredmények eltérőek lehetnek. A legjobb, ha a Khadi Növényi Hajfesték 100% Indigó árnyalatát először csak egy nem feltűnő helyen lévő próbatincsen teszteled.

 

Adatok
Vonalkód
4260378040121
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek