Növényi hajfesték por - Mogyoróbarna 100 g Khadi
Növényi hajfesték por - Mogyoróbarna 100 g Khadi
5 788 Ft 
5 214 Ft

Növényi hajfesték por - Mogyoróbarna 100 g Khadi

 

  • középbarnára festi a hajat vörös árnyalatok nélkül
  • erős fedés, akár ősz hajon is
  • erősíti és táplálja hajad
  • 100%-ban természetes és vegán
  • mesterséges összetevőktől mentes
Kiszerelés
100 g
Gyártó
Khadi
10
5 788 Ft 
5 214 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 574 Ft
Részletek

Termékleírás

 

Hajad csillogó, egyedi barna színben fog pompázni! A Mogyoróbarna Khadi Növényi Hajfesték hajad közép- és sötétbarna közötti árnyalatra festi, vörös részek nélkül. Az eredmény meglehetősen egyedi és az eredeti hajszínedtől függ:  Az ősz vagy világos hajat a ragyogó sötétszőke és az intenzív középbarna közötti árnyalatokra festi. Ha hajad sötétebb színű, gazdag csokoládébarna árnyalatot fogsz kapni.

A hatékony növényi kivonatok, mint az indigó, a henna, az amla és a bhringaraj intenzív sötét színre színezik a hajad. A fehér és az ősz hajat is teljesen befedik. A hajfesték 100%-ban vegán és nem tartalmaz mesterséges összetevőket, mint az ammónia, peroxidok vagy parabének.

A növényi pigmentek minden hajtincset tápláló rétegként ölelnek körbe, így hajad erősnek és egészségesnek érződik. Volument, ragyogást és ellenállhatatlan mogyoróbarna színt kapsz.

 

Használat

Tisztítsd meg a hajad szilikonmentes samponnal, mint a Khadi Neem Sampon. Akár ősz vagy világos, akár sötét hajad van: a Khadi Mogyoróbarnát azonnal használhatod – előfestés nélkül.

Szőke, egyenesített vagy súlyosan igénybevett haj esetén viszont ajánlott előfestést végezni Khadi 100% Hennával vagy a Világosbarnával, hogy hajad egyenletesen szívja be a festéket.

Keverd el a Khadi Mogyoróbarnát 50 fokos forró vízzel, míg kenhető krémet nem kapsz. Azért, hogy a színárnyalat intenzív és hűvös maradjon, tartsd be a hőmérsékletet. Ha egy teáskanál bázikus sót teszel a festékbe, az csökkenti a vörös árnyalatot és még intenzívebbé teszi színmélységet. Ha melegebb vízzel kevered össze a Khadi Mogyoróbarnát, a szín vörösesebb és kissé világosabb lesz.

Kend el a növényi hajfestéket egyenletesen a hajon egy ecset segítségével: Haladj tincsről-tincsre, a hajtövektől egészen a hajvégekig. Ha csak a hajtövet szeretnéd befesteni, hagyd ki a hajhosszt és a végeket.

Hagyd a Mogyoróbarna Khadi Természetes Hajfestéket 30-120 percig hatni. Minél hosszabb ideig hagyod, hogy a hajfesték beszívódjon, annál sötétebb lesz a színeredmény. Egyszerűen öblítsd le tiszta vízzel – és kész is.

Ne használj sampont a következő 24-48 órában. A természetes hajfesték ennyi idő alatt fejti ki teljes hatását. A Khadi hajolaj használatával rögzíteni tudod a színpigmenteket a tartós eredmény érdekében. Az olajat mosd ki 20 perc után natúr samponnal.

Megjegyzés: Minden haj különböző – ahogy mi is mindannyian mások vagyunk. Így növényi hajfestékek használatakor az eredmények eltérőek lehetnek. A legjobb, ha a Mogyoróbarna Khadi Növényi Hajfestéket először egy nem feltűnő helyen lévő próbatincsen teszteld.

 

 

Adatok
Vonalkód
4260378040152
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek