Növényi hajfesték por - Sötétbarna 100 g Khadi
Növényi hajfesték por - Sötétbarna 100 g Khadi
5 788 Ft 
5 214 Ft

Növényi hajfesték por - Sötétbarna 100 g Khadi

 

  • sötétbarnává fest a hajad vörös árnyalatok nélkül
  • 100%-ban természetes és vegán
  • erős fedés ősz hajon is
  • erősíti és táplálja hajad
  • mesterséges összetevőktől mentes
Kiszerelés
100 g
Gyártó
Khadi
10
5 788 Ft 
5 214 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 574 Ft
Részletek

Termékleírás

 

Érezd a természet erejét! A Sötétbarna Khadi Természetes Hajfesték a hajadat gazdag és fényes barna tónussal ajándékozza meg. Az eredmény a kezdeti hajszínedtől függ. Világos hajon ragyogó közép- vagy sötétbarna színt kapsz. Sötét hajon erőteljes, sötét és fekete-barna közötti színt kapsz.

A Khadi Sötétbarna „nagyon jó” minősítést kapott az ÖkoTest-től, amely egy független minőségtanúsító jelzés. A növényi hajfesték 100%-ban természetes, növényi eredetű és vegán. A növényi alapanyagok, mint az indigó, a henna, az amla és a bhringaraj gazdag, sötét színt kölcsönöznek. Az ősz hajszálakat is befedi. A Sötétbarna Khadi Növényi Hajfesték különleges tulajdonsága, hogy az összes barna árnyalat közül ez rendelkezik a legnagyobb indigó-tartalommal, így biztosítva az intenzív színeredményt.

A Khadi hajfesték növényi pigmentjei festékrétegként ölelnek körül minden egyes hajtincset. Érezni és látni fogod, hogy hajad erősebb és egészségesebb. A természetesen gyönyörű, ápolt eredményért.

 

Használat

Először tisztítsd meg a hajad szilikonmentes samponnal, például Khadi Rózsa samponnal. Ha világos a hajad, először a Khadi 100% Henna vagy a Világosbarna használatát javasoljuk előfestéshez. A Sötétbarna Khadi Növényi Hajfesték hajfestéket oszlasd el optimálisan a hajon.

Keverd el a Khadi sötétbarnát 50 fokos forró vízzel, míg krémes állagot kapsz. Használj ecsetet a festék egyenletes eloszlatásához a hajon: haladj tincsről-tincsre, egészen a hajvégekig. Ha csak a hajtövet szeretnéd befesteni, hagyd ki a hajhosszt és a végeket.

A természetes hajfestéket 30 és 120 perc közötti ideig hagyd hatni. Minél tovább hagyod hatni, annál sötétebb színeredményt kapsz. A szín felfrissítéséhez csak 15-30 percre van szükség. Egyszerűen öblítsd le tiszta vízzel – és kész is.

Ne használj sampont a következő 24-48 órában, mert a szín mélysége még nem alakul ki teljesen ez idő alatt. Ezután a színpigmentek fixálásához használj Khadi hajolajat. Hagyd az olajat legalább 20 percig hatni, majd mosd ki natúr samponnal. Így hosszabb időre megőrizheted sötétbarna hajszínedet.

Megjegyzés: Minden haj különböző – ahogy mi is mindannyian mások vagyunk. Így a növényi hajfestékek használatakor az eredmények eltérőek lehetnek. Érdemes a Khadi Sötétbarnát először csak egy próbatincsen tesztelned.

 

Adatok
Vonalkód
4260378040169
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek