Növényi hajfesték por - Világosbarna 100 g Khadi
Növényi hajfesték por - Világosbarna 100 g Khadi
4 746 Ft 
4 509 Ft

Növényi hajfesték por - Világosbarna 100 g Khadi

 

Világos, meleg barna árnyalatot kölcsönöz, vöröses csillogással erős fedés még ősz hajszálakon is erősíti és táplálja hajad - természetes színragyogással 100%-ban természetes és vegán mesterséges összetevőktől mentes

Kiszerelés
100 g
Gyártó
Khadi
5
4 746 Ft 
4 509 Ft
Kedvezmény: 5
Megtakarítás 237 Ft
Részletek

Termékleírás

 

Egy árnyalatnyi bronz. A Világosbarna Khadi Növényi Hajfesték a hajadat meleg, ragyogó barna tónussal ajándékozza meg. Az eredmény mindig egyedi: a hajad kezdeti színétől és az ősz hajszálak mennyiségétől függően, hajad világos, meleg barna vagy gazdag, világosbarna árnyalatot kap, vöröses színű csillogással. A növényi hajfesték előfestéshez is alkalmas, amikor hajadat sötétebb árnyalatúra fested.

A Khadi hajfesték 100%-ban természetes, növényi eredetű és vegán. Az értékes összetevők, mint az indigó, henna, amla és bhringaraj kifejező színt és lágy fényt biztosítanak. Ez a növényi hajfesték ősz és fehér hajszálaidat szintén könnyedén befedi. Tincseid intenzív barna fényben ragyognak.

A Khadi Világosbarna nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket, mint az azo színezékek, ammónia és peroxidok. A természetes összetevők erősítik a hajad, mivel minden tincset körülölelnek, bevonják és táplálják a hajszálaidat, így erőssé és egészségessé varázsolják azokat. Az eredmény: fény, volumen és világos színárnyalatok.

 

Használat

Először tisztítsd meg a hajad szilikonmentes samponnal, például a Khadi Amla Samponnal. Azt javasoljuk, hogy a szőke, csíkozott vagy súlyosan igénybevett haj esetén alkalmazz előfestést. Használhatod például a Khadi 100% Henna festéket. Így tudod hajad optimálisan pigmentálni a Khadi Világosbarnával való festés előtt. Ezzel elősegíted a teljes színerősség kibontakozását.

A Khadi hajfestéket 50 fokos forró vízzel keverd el, lehetőleg egy habverő segítségével, míg kenhető krémet kapsz. Hidegebb, hűvösebb eredmény érdekében adj hozzá egy teáskanál bázikus sót. Kend el a meleg természetes hajfestéket a hajon egyenletesen egy ecset segítségével: Haladj tincsről-tincsre, egészen a hajvégekig. Ha hajadat korábban már festetted Khadi Világosbarnával, csak a hajtöveket fesd be.

A Khadi Világosbarnának 30-120 perc hatóidőre van szüksége, a kívánt szín intenzitásától függően. A hatóidő után öblítsd ki vízzel, míg az összes hajfesték kijön.
Ne használj sampont a következő 24-48 órában. A Khadi Világosbarna festéknek ennyi időre van szükséges, hogy elérje teljes színintenzitását és árnyalatát. A Khadi hajolaj használatával és 20 perc hatóidő biztosításával rögzíteni tudod a pigmenteket a tartós színélmény érdekében.

Megjegyzés: Minden haj különböző – ahogy mi is mindannyian mások vagyunk. Így az eredmények eltérőek lehetnek. Azt javasoljuk, hogy a Világosbarna Khadi Növényi Hajfestéket először egy nem feltűnő helyen lévő próbatincsen teszteld.

 

Adatok
Vonalkód
4260378040145
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek