Öko Mosógél fehér ruhákhoz bio vízililiommal és japán rizzsel 1 l Organic People
Öko Mosógél fehér ruhákhoz bio vízililiommal és japán rizzsel 1 l Organic People
3 077 Ft 
2 924 Ft

Öko Mosógél fehér ruhákhoz bio vízililiommal és japán rizzsel 1 l Organic People

  • A japán, növényi alapú lágy és biztonságos L-Ami-nosav tenzidet tartalmazó mosószer kifejezetten a fehér ruhák hatékony és biztonságos mosására ké-szült.
  • Fehérítő hozzáadása nélkül is fehéríti és fé-nyesebbé teszi a ruhákat. Kézi és gépi mosáshoz is alkalmas, megtartja a textilszálak szerkezetét, szí-nét és puhaságát.
Kiszerelés
1 l
Gyártó
Organic People
5
3 077 Ft 
2 924 Ft
Kedvezmény: 5
Megtakarítás 154 Ft
Részletek

Termékleírás

 

  • Biológiailag teljesen lebomló for-mula. A bio vízililiom-kivonat szerves savakat tartal-maz, amelyek gyengéden fehérítik a ruhákat anél-kül, hogy károsítanák őket. A japán rizs erjesztőa-nyagokat tartalmaz, amelyek ideálisan eltávolítják a foltokat, és hatékonyak a fehér ruhák mosása so-rán. 16 átlagos adaghoz elegendő. Adagolás: ld. táblázat: (Gépi mosás) átlagos 4-5 kg-os adaghoz 60ml ajánlott. Makacs foltok esetén használjon 100 ml-t. (Kézi mosás) 5 liter meleg vízhez 60 ml java-solt. 15 perc áztatás után kézzel mossa, öblítse és csavarja ki a ruhát. A kupak 20 ml-es. A mosási cik-lus kiválasztásakor kövesse a ruhák belsején talál-ható textilápolási címkék utasításait.
  • Összetevők (648/2004): 5 - 15% nemionos tenzidek, szappan, <5% anionos tenzidek, optikai fehérítő, benzil-alko-hol, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, parfümök. 99%-ban természetes eredetű összetevőkkel ké-szült, ICEA ECO BIO minősített mosószer. UFI: PQ00-80HV-Q00K-4ASR  Veszélyes összetevők:  5-8% Laureth-7,
  • Veszély. Súlyos szemkárosodást okoz. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.

 

Adatok
Vonalkód
4743318139159
Tömeg
1,09 kg/db
Hasonló termékek