Öko oxigénes fehérítő koncentrátum 400 g Almawin
Öko oxigénes fehérítő koncentrátum 400 g Almawin
2 146 Ft 
1 934 Ft

Öko oxigénes fehérítő koncentrátum 400 g Almawin

Ecocert által minősített öko tisztítószer.

Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt.

Vegán.

Kiszerelés
400 g
Gyártó
Almawin
10
2 146 Ft 
1 934 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 213 Ft
Részletek

Termékleírás

Összetevők

>=15<30% oxigén alapú fehérítő (nátrium-perkarbonát), <5% nem ionos tenzid (növényi cukortenzid).

Összetevők teljes listája: szóda, nátron, nátrium-szulfát, TAED(fehérítő-aktivátor), nátriumcitrát.

Mosógépbe fehérítéshez: az AlmaWin Oxigénes fehérítő ideális a mosás hatékonyságának fokozására, színes és fehér ruhák esetében egyaránt. Egy evőkanál (25 g) oxigénes fehérítőt adjunk főmosáshoz, a mosószer-adagoló rekeszbe. Kérjük, vegye figyelembe a textília kezelési utasítását. Használja ki a tökéletes fehérítőhatást fehér függönyök mosásakor: tegyen 6 evőkanál oxigénes fehérítőt az adagolórekeszbe, mosószer hozzáadása nélkül a ragyogóan fehér függönyökért.

Mosógépbe folteltávolításhoz: az AlmaWin Oxigénes fehérítő könnyedén eltávolítja a problémás gyümölcs, főzelék, kávé, tea, vörösbor, ketchup, Cola, tinta és fű foltokat. Egy evőkanál (25 g) oxigénes fehérítőt adjunk főmosáshoz, a mosószer-adagoló rekeszbe. Kérjük, vegye figyelembe a textília kezelési utasítását.


Mosogatógépbe: az AlmaWin Oxigénes fehérítő eltávolítja a makacs kávé és tea foltokat az edények és a porcelánok felületéről. Egy teáskanál (15 g) fehérítőt tegyünk a mosogatógép adagolórekeszébe.


Háztartás/gépek karbantartása: az AlmaWin Oxigénes fehérítő ökológiailag kifogástalan módon tisztítja a lefolyókat, csapokat és mosdó- és mosogatókagylókat. Megszünteti a csövekben kialakult dugulásokat, és a kellemetlen szagokat. Egy evőkanál (25 g) fehérítőszert tegyünk a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet és hagyjuk hatni. Rendszeres alkalmazásával megelőzhető a dugulás.


Az AlmaWin Oxigénes fehérítő kiválóan alkalmas a mosó- és mosogatógépek tisztaságának és higiéniájának fenntartására.


4 evőkanál (100g) fehérítőt tegyünk az adagolórekeszbe, majd indítsuk el a gépet a legmagasabb hőmérsékleten.

Adatok
Vonalkód
4019555705076
Tömeg
500 g/db
Hasonló termékek