Érdekességek, cikkek
2018.03.23 06:26

Dr.organic arcápolás

Arcápolás mesterfokon a Dr.organic termékcsaláddal!

 

Aki arcápolókat használ és egy kicsit is otthonosan mozog a bio és természetes arcápoló piacon, azoknak ismerősnek tűnhet a Dr.organic név!

 

 

 

Nálunk talán az egyik legismertebb természetes arcápoló.

Rengeteg termékcsaládja van, az Aloe Verától, a Levendulán át a Holt tengeri ásványokig....

 

Arcápolás javaslataink tavaszra:

 

Az egyik legismertebb és legközkedveltebb Dr. Organic természetes Holt-tengeri ásványokat tartalmazó natúrkozmetikumai gyógyító és bőrfiatalító hatásukról ismertek. 

Webáruházunkban legjobb áron kaphatóak a piacon!

 

 

De miért épp a holt tenger, amikor annyi már sós vizünk, tengerünk és óceánunk van?

 

A Holt-tenger vizének kivételes összetételét már évszázadok óta hatékonyan hasznosítják gyógyászati és arcápolás célokra, mivel a Holt-tenger vizének sótartalma 33%-os, amely kb. tízszer olyan magas, mint más tengereké és a világon sehol meg nem található ásványi anyagokat tartalmaz.

 

 

A Holt-tengeri ásványok jótékony hatásai:

 

- Segítséget nyújtanak bőrfertőzések és allergia ellen is, magas fokon hidratálják a bőrt. 

- A benne található természetes anyagok elősegítik a bőr természetes regenerációját,

- Rugalmassabbá teszik a bőrt és növelik áteresztő képességét, így a Holt-tengeri ásványok felhasználásával 

- Hatékony ránctalanító és öregedésgátló kozmetikumok készíthetőek.Az arcápolás tudatos elvégzésénél fontos, hogy ezeket a tulajdonságokat használjuk fel a Dr. Organic Holt-tengeri natúrkozmetikumok készítésénél is. A magas szulfur tartalomnak köszönhetően bőrtisztító szerként is nagyon hatékonyak a Dr. Organic Holt-tengeri natúrkozmetikumok.

 


Miért a Dr.Organic arcápolást válasszuk?


A kíméletes eljárással készült minősített Dr. Organic natúrkozmetikumok a Holt-tenger különleges sótartalmát és annak kivételes tulajdonságait bioaktív állapotban őrzik meg. A Dr. Organic Holt-tengeri ásványokat tartalmazó natúrkozmetikumai további értékes bioaktív összetevőkkel kiegészítve készülnek.

A Dr. Organic natúrkozmetikumok sikeres és hatékonyságának kulcsa a bioakív természetes összetevőkben rejlik. A minden egyes Dr. Organic termékben megtalálható fő hatóanyag mellett egyéb értékes növényi összetevők is hozzájárulnak a Dr. Organic kozmetikumok magas minőségéhez és vásárlóink elégedettségéhez. Az egyes alkatóelemek egymást erősítik, így lesznek maximálisan hatékonyak a Dr. Organic natúrkozmetikumok. 

Így lesz tökéletes az arcápolás! 

Hol vásároljak?

A termékeket sok helyen értékesítik ugyan, de:

Webáruházunkban a legjobb árakon juthatsz te is hozzá ezekhez a termékekhez! Beszállítóként a váráslók számára is értékesítünk közvetkenül termékeket webáruházunkon keresztül!

Arcápolás mesterfokon a Dr.organic termékcsaláddal!

itt: 4elem a mindig akciós webáruház! Bio, természetes és öko....

 

 

Webáruház készítés