Érdekességek, cikkek
2018.04.29 10:07

Növényi hajfesték - Khadi

Növényi hajfestékek

 

Hosszantartó szín, egyedülálló natúr hajápolás, tartás és fény a Khadi natúr hajfesték kínálatával

 

 

A Khadi növényi hajfestékek használata során tiszta anyagokkal és természetes színekkel festheti be haját, káros vegyi anyagok nélkül. Már nálunk is kapható a  teljesen természetes összetételű natúr hajfestékek minősége elsőrangú, a különböző színárnyalatok összetétele egyedülálló és titkos.

 

Miben különböznek a növényi hajfestékek a többi hajfestéktől?

 

A termékek kialakításánál elsődleges szempont az ősi, ayurvédikus receptúrák, és a minőségi natúrkozmetikumokra vonatkozó szigorú követelmények összehangolása, a rendkívül értékes, tiszta és természetes kozmetikumok létrehozása. A színárnyalatok Indiában készülnek, kiváló minőségű, hazai termesztésű anyagok felhasználásával.

A növényi hajfestékek mentesek mindenféle kémiai adalékanyagtól, ammóniától és peroxidoktól, nem tartalmaznak semmiféle tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb másfajta veszélyes vegyi összetevőket.

 

 

Jó hír a növényi hajfestékekben, hogy Kismamák is bátran használhatják!

A kivételesen magas minőség és színező erő a különféle eljárásoknak és befolyásoló tényezőknek köszönhető, többek között annak, hogy az alapanyagok India legjobb termőterületeiről származnak. Az alapanyag milyensége alapvetően meghatározza, hogy a termék minősége kiemelkedő, vagy gyengébb lesz-e.

Az ideális időben történő betakarítás,

az aratás utáni azonnali feldolgozás 

és a finom őrlési eljárás 

mind jelentősen hozzájárulnak a Khadi hajfestékek rendkívüli színező erejéhez, és egy könnyen kezelhető, krémes állagú masszát kapunk.

 

 

Mi a legfontosabb, ami miatt válassz növényi hajfestéket?

A legfontosabb, hogy a  növényi hajfestékek másképp működnek, mint a vegyi színezőanyagok - nem hatolnak be a hajszálak belsejébe roncsolva azok szerkezetét, hanem minden egyes hajszál felületén megtapadnak, és védő festékréteget képeznek.

A növényi pigmentek és a természetes hajszín kombinációjával egyedi színárnyalatok jönnek létre. A Khadi növényi hajfestékek gyártása során minden termék szigorúan szabályzott és ellenőrzött veszélyes anyagok tekintetében.

Mitől natúr kozmetikum a növényi hajfesték?

A natúrkozmetikumokra vonatkozó előírások értelmében ezek a termékek nem tartalmaznak ammóniát, peroxidokat, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket, melyek az egészségre nézve ártalmasak lehetnek, vagy a haj minőségét gyengítenék.

A natúrkozmetikumokra vonatkozó szigorú előírások és szabályok értelmében
a Khadi növényi hajfestékek:

mentesek mindenféle kémiai adalékanyagtól, ammóniától és peroxidoktól,

nem tartalmaznak semmiféle tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket, melyek az egészségre nézve ártalmasak lehetnek, vagy a haj minőségét gyengítenék.

A Khadi hajfestékek minden egyes hajszálon réteget képeznek, a választott szín az Ön természetes hajszínével kombinálva adja 
a végleges eredményt, így teljesen egyedi, természetes színárnyalatok jönnek létre

Webáruház készítés