Érdekességek, cikkek
2018.06.16 13:46

Nyári hajápolás a Dr. Konopka's-val

Profi hajápolás nyárra Dr. Konopka's-val!

Hajápolás, hogyan? Ha a forró levegő szárítja, az UV-sugárzás fakítja, és a gyakori hajmosás is roncsolja a hajat. Sőt, ezek a káros hatások összeadódnak… Azonnali segítséget nyújt a Dr. Konopka's természetes hajápoló termékcsalád!

Sokaknak jelent bosszúságot, hogy tökéletesen elkészült frizura éppen addig tart, amíg kilépnek az ajtón. Ne főnözzük, inkább ápoljuk a hajunkat!

De minek is a precíz frizura nyáron?

Nyáron ugyan fokozott odafigyelést igényel a haj, mert a meleg, a magas uv sugárzás és a sűrű hajmosás együttes hatása nagyon megviseli. Ezért nem érdemes precíz frizurákat készíteni, aminek az elkészítéséhez szintén hajszárítóra, vagy éppen hajvasalóra van szükség...

A meleg levegő is szárít, az uv sugárzás fakít és roncsol a sok hajmosás sérülékennyé teszi a hajszálakat. Ráadásul a nagy melegben a hajformázóink ( hajhab, olaj, hajlakk)  is másképp viselkednek.

A nyári hajápolásnak alapvetően három fő szabálya van:

 

  1. Kíméletes ápolás

 

Csökkentsd a sampon mennyiségét és válogasd meg a minőségét! 

Nyáron sokkal jobban izzadunk, strandra járunk, gyakrabban kell hajat mosnunk. Tegyük ezt tiszta vízzel vagy csak egészen kevés samponnal, hogy megkíméljük a hajat a felesleges terheléstől.

Válassz természetes Dr. Konopka's samponokat kínálatunkból

 

 

Strandoláskor öblíts! Mielőtt találkozna a hajad a klóros vagy sós vízzel, öblítsd le egy zuhannyal. Ennek következtében vizesen már kevesebb klórt és sót fog a hajad magába szívni. Miután kijöttél a vízből, öblítsd ki a hajad ismét, hogy kellően megtisztítsd.

Felejtsd el a hajszárítót és a forró hajsütőket! Ha elég meleg van, nyugodtan hagyhatod, hogy a hajad magától száradjon meg, így kivéded az extra stresszt, amit a forró levegő okozna a hajszálaknak. 

  1. Fokozott hidratálás

 

Használj sűrűbben megfelelően megválogatott Dr. Konopka's ápoló hajpakolást! 

Legalább minden második, harmadik hajmosásnál használj pakolást a balzsam helyett. Az öblítést nem igénylő olajok és krémek is sokat segíthetnek a nedvességmegőrzésben.

A Dr. Konopka's természetes hajápoló termékei közül nagyon népszerűek a hajpakolások! 

Javasoljuk nyáron minden héten a használatát! 

Ügyelj rá, hogy csak a hajvégeket hidratáld, különben zsírossá, elnehezültté válik a frizurád.

Gondoskodj a hajad fényvédelméről! 

  1. Könnyű, nyárias frizura

Viselj kalapot! Védi a hajad a tűző naptól. Sőt, ha kalapot vagy kendőt teszel a fejedre, még a középválasztékot is megtarthatod…

Legyen strandálló a frizurád! Jobb mielőbb tudatosítani magunkban, hogy a párás környezetben így is, úgy is begöndörödik, kócolódik a hajunk.  Válasszunk inkább természetesen kócos hatású hajviseletet.

Webáruház készítés