Öko gépi mosogatószer koncentrátum 50 alkalomra Almawin
Öko gépi mosogatószer koncentrátum 50 alkalomra Almawin
5 428 Ft 
5 157 Ft

Öko gépi mosogatószer koncentrátum 50 alkalomra Almawin

Takarékos és hatékony

ECO Garantie és Ecocert által minősített mosogatószer.

Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt.

Vegán.

Gyűjtő: 5 db/karton

Kiszerelés
1250 g
Gyártó
Almawin
5
5 428 Ft 
5 157 Ft
Kedvezmény: 5
Megtakarítás 271 Ft
Részletek

Termékleírás

Összetevők

≥5%<15% oxigénalapú fehérítő, <5% nem ionos tenzid (növényi cukortenzid), enzim (géntechnológia mentes proteáz, amiláz), illatanyag (természetes eukaliptusz illóolaj).

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

További összetevők: nátriumcitrát, szóda, nátrium hidrogén karbonát, nátriumszilikát, poliaszparginsav nátriumsója és borostyánkősav. Az összetevők 94%-a természetes forrásból származik.

Adagolás

Kevésbé szennyezett edények esetén: 20ml (1 evőkanálnyi) mosogatószer koncentrátum. Közepesen szennyezett edények esetén: 25ml (1 és 1/4 evőkanálnyi) mosogatószer koncentrátum. Erősen szennyezett edények esetén: 30ml (1 és 1/2 evőkanálnyi) mosogatószer koncentrátum.

Használati utasítás

Az ezüst evőeszközöket mindig különítse el a többi fémtől az evőeszköztartó kosárban. (Próbaként 1/2 evőkanál gépi mosogatószert oldjunk fel egy liter vízben, és mártsuk bele az evőeszközöket, egy percen keresztül. Ha nem tapasztalunk elszíneződést, a szokott módon történhet az öblítés. Ügyeljen a mosogatógép vízlágyítójának kifogástalan működésére, a vízkőlerakódás elkerülésének érdekében. A makacs vízkőfoltok eltávolítása érdekében csöppentsen a foltra pár csepp AlmaWin Mosogatógép öblítőt.

A kifogástalan tisztítóhatás érdekében javasoljuk az AlmaWin Mosogatógép öblítő koncentrátum, valamint az AlmaWin Regeneráló só használatát.

Tea-, ill. kávéfoltok eltávolítása érdekében tegyen egy kupak AlmaWin oxigénes fehérítőt a mosogatószer tartályba. Erősebb tea és kávéfoltok esetén tegyen egy teáskanál AlmaWin Oxigénes fehérítőt a mosogatógép adagolórekeszébe.

Adatok
Vonalkód
4019555010026
Tömeg
1,401 kg/db
Hasonló termékek