Érdekességek, cikkek
2018.09.17 13:42

Őszi nagytakarrítás Öko tisztítószerekkel

Őszi nagytakírítás Öko tiszttószerekkel

 

Te is épp most készülsz rá? :))

Az élet törékeny, vigyázzunk rá!

 

Óvja Ön is egészségét és környezetét! Kompromisszumok nélkül, környezet- és bőrbarát BIO mosó- és tisztítószerekkel. 

Az Almawin termékcsalád környezetkímélő jellegénél fogva segít megteremteni a harmóniát az ember és környezete között. A termék valódi környezet-és bőrbarát mivoltát az ECOGARANTIE biztosítja.

Érzékeny bőrűek számára komplett tisztítórendszer
A bőrgyógyászati teszteket független német bőrgyógyászati intézet által kiváló minősítéssel teljesítették
Bőrkímélő, ápoló tulajdonságaikat a búzaproteinek biztosítják

Megakadályozzák a bőrirritációt, amely a mosó- és tisztítószerek allergén anyagainak hatására keletkezhet

Környezetbarát termékcsaládok, jól lebomló alapanyagok
Minőségi koncentrátumok, kitűnő mosó- és tisztító eredményekkel.

Nem tartalmaznak klórt, foszfátot, kőolajszármazékokat, mesterséges tartósítószert, töltőanyagokat, szintetikus színezőanyagokat, optikai fehérítőt.
Az Almawin termékek nagyhatású koncentrátumok, ezért sokkal kisebb mennyiségű csomagolóanyagot igényelnek
Az Almawin Illatanyagát természetes illóolajok adják

 

Tisztítószer tippek:Almawin ÖKO háztartási tisztítószer koncentrátum: Univerzális pH-semleges tisztítószer, a háztartásban előforduló tisztítási feladatok megoldására. Vízálló felületek, pl. munkalapok, konyhabútorok, csempék, műanyag felületek, padlók tisztítására. Az alkohol, a tejsav, a szóda és a só erejével környezetbarát módon tisztít. A búzaprotein visszazsírozó hatásával különösen kíméletes a bőrhöz, biológiailag könnyen lebomlik. Természetes illóolajok illatával.Almawin ÖKO fürdőtisztó koncentrátum szórófejjel: Sokoldalúan alkalmazható egészségügyi tisztítószer. Cukortenzidekből és alkoholból, tej- és citromsavból álló biorendszere nehézség nélkül feloldja a fürdőszobában keletkező szappan-, zsír- és piszok lerakódásokat. Eltávolítja a vízkövet és a foltokat. Fertőtlenítő hatásával megfékezi a baktériumok szaporodását, és higiénikus frissességet ad.

 Almawin ÖKO mosogatószer koncentrátum: Tiszta és csillogó edényeket eredményez, a legtakarékosabb, környezetbarát felhasználás mellett. Magas zsíroldó és tisztító hatásának titka a cukortenzid és zsíralkoholszulfát tartalmában rejlik. Alkohol-tartalmának köszönhetően cseppmentesen szárad. Bőrregeneráló hatását visszazsírozó búzaproteinek és kókuszzsír-betainok adják. Bőrsemleges pH-értékét citromsavak biztosítják. Érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek is használhatják. Természetes illóolajok finom illatával.


Almawin ÖKO WC tisztító koncentrátum: Rendkívül hatékony WC-tisztító, mely cukortenzidekkel, zsíralkoholszulfáttal, tej- és citromsavval oldja a lerakódott víz- és húgykövet. Antibakteriális hatásával optimális higiéniát biztosít.


Almawin folyékony ÖKO mosószer koncentrátum: Fehér és színes ruha 30°C-tól 95°C-ig történő mosásához, minden vízkeménységi fok mellett. Kíméletes a színekhez, a textíliához és a bőrhöz. Kíméli a szép színeket, a finom rostokat és – kézi mosásnál – az érzékeny bőrt is. A mosást követően kellemesen és diszkréten illatos lesz

Almawin mosó-és mosogatógép tisztító koncentrátum 2x100g:Alaposan eltávolítja a vízkövet, zsírt, szennyeződést, lerakódásokat és rossz szagokat a nehezen elérhető helyeken is. Rendszeres használata védi készülékét, biztosítja az energiatakarékos használatot, növeli az optimális teljesítményt és a készülék élettartamát.

 

Webáruház készítés