Termék részletek


Öko gépi mosogatószer koncentrátum 50 alkalomra Almawin

-5%
Öko gépi mosogatószer koncentrátum 50 alkalomra Almawin
3 271 Ft
Akció: 3 108 Ft
Kiszerelés:
1250 g
Gyártó:
Almawin
Almawin Öko gépi mosogatószer koncentrátum 50 alkalomra 1250 g

Takarékos és hatékony
ECO Garantie és Ecocert által minősített mosogatószer.
Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt.
Vegán.
Összetevők: ≥5%<15% oxigénalapú fehérítő, <5% nem ionos tenzid (növényi cukortenzid), enzim (géntechnológia mentes proteáz, amiláz), illatanyag (természetes eukaliptusz illóolaj).
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
További összetevők: nátriumcitrát, szóda, nátrium hidrogén karbonát, nátriumszilikát, poliaszparginsav nátriumsója és borostyánkősav. Az összetevők 94%-a természetes forrásból származik.

Gyűjtő: 5 db/karton

Adagolás: Kevésbé szennyezett edények esetén: 20ml (1 evőkanálnyi) mosogatószer koncentrátum. Közepesen szennyezett edények esetén: 25ml (1 és 1/4 evőkanálnyi) mosogatószer koncentrátum. Erősen szennyezett edények esetén: 30ml (1 és 1/2 evőkanálnyi) mosogatószer koncentrátum.
Használati utasítás: Az ezüst evőeszközöket mindig különítse el a többi fémtől az evőeszköztartó kosárban. (Próbaként 1/2 evőkanál gépi mosogatószert oldjunk fel egy liter vízben, és mártsuk bele az evőeszközöket, egy percen keresztül. Ha nem tapasztalunk elszíneződést, a szokott módon történhet az öblítés. Ügyeljen a mosogatógép vízlágyítójának kifogástalan működésére, a vízkőlerakódás elkerülésének érdekében. A makacs vízkőfoltok eltávolítása érdekében csöppentsen a foltra pár csepp AlmaWin Mosogatógép öblítőt.
A kifogástalan tisztítóhatás érdekében javasoljuk az AlmaWin Mosogatógép öblítő koncentrátum, valamint az AlmaWin Regeneráló só használatát.
Tea-, ill. kávéfoltok eltávolítása érdekében tegyen egy kupak AlmaWin oxigénes fehérítőt a mosogatószer tartályba. Erősebb tea és kávéfoltok esetén tegyen egy teáskanál AlmaWin Oxigénes fehérítőt a mosogatógép adagolórekeszébe.
  • Vonalkód
    4019555010026
    Tömeg
    1,25 kg/db
Webáruház készítés