Új jelszó kérése
Termék részletek


Öko gépi mosogatószer koncentrátum 120 alkalomra 3 kg Almawin

-20%
Öko gépi mosogatószer koncentrátum 120 alkalomra 3 kg Almawin
7 344 Ft
Akció: 5 875 Ft
Kiszerelés:
3 kg
Gyártó:
Almawin
Almawin Öko gépi mosogatószer koncentrátum 120 alkalomra 3 kg

Takarékos és hatékony.
Csillogó edények.
Ecocert által minősített öko mosogatószer.
Vegán.
A kifogástalan tisztító hatás érdekében javasolt az AlmaWin Mosogatógép öblítő koncentrátum, valamint az AlmaWin Regeneráló só használata.

Adagolás: Kevésbé szennyezett edények esetén: 20ml (1 evőkanálnyi) mosogatószer koncentrátum. Közepesen szennyezett edények esetén: 25ml (1 és 1/4 evőkanálnyi) mosogatószer koncentrátum. Erősen szennyezett edények esetén: 30ml (1 és 1/2 evőkanálnyi) mosogatószer koncentrátum. Az ezüst evőeszközöket mindig különítse el a többi fémtől az evőeszköztartó kosárban. (Próbaként 1/2 evőkanál gépi mosogatószert oldjunk fel egy liter vízben, és mártsuk bele az evőeszközöket, egy percen keresztül. Ha nem tapasztalunk elszíneződést, a szokott módon történhet az öblítés. Ügyeljen a mosogatógép vízlágyítójának kifogástalan működésére, a vízkőlerakódás elkerülésének érdekében. A makacs vízkőfoltok eltávolítása érdekében csöppentsen a foltra pár csepp AlmaWin Mosogatógép öblítőt. Erősebb tea és kávéfoltok esetén tegyen egy teáskanál AlmaWin Oxigénes fehérítőt a mosogatógép adagolórekeszébe.
Összetevők: ≥15%<30% oxigénalapú fehérítő,<5% nem ionos tenzid (növényi cukortenzid), enzim (géntechnológia mentes proteáz, amiláz), illatanyag (természetes eukaliptusz illóolaj*). *Az összetevők 0,05%-a ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
További összetevők: nátriumcitrát, szóda, nátrium hidrogén karbonát, nátriumszilikát, poliaszparginsav nátriumsója, borostyánkősav. Az összetevők 94%-a természetes forrásból származik.
  • Vonalkód
    4019555010033
    Tömeg
    3 kg/db
Webáruház készítés