Termék részletek


Hajfesték por - Középszőke 100 g Khadi

-5%
Hajfesték por - Középszőke 100 g Khadi
3 673 Ft
Akció: 3 489 Ft
Kiszerelés:
100 g
Gyártó:
Khadi
Hosszantartó szín, egyedülálló ápolás, tartás és fény. 100%-ban növényi összetétel. BDIH által minősített natúrkozmetikum. Nem roncsolja a haj struktúráját. Káros anyagok tekintetében bevizsgálva, szigorúan ellenőrzött.

A világos színű hajnak semleges, középszőke csillogást ad, sötétebb hajon az eredeti hajszín és a festék kölcsönhatása adja a végleges színt. A hajat nem világosítja.

Keverje a festéket 50 °C vízzel krémes masszává. Kenje fel tincsenként frissen mosott, törölközőszáraz hajra. Tartsa haját melegen. A hatóidő a haj szerkezetétől és a kívánt színárnyalattól függően 15-60 perc. Minél tovább tartja a festéket a hajon, annál intenzívebb lesz a szín- és ápoló hatás. Első használat előtt végezzen próbafestést egy tincsen. Az eredmény a kiinduló hajszíntől, hajszerkezettől és hatóidőtől függ. A doboz tartalma kb. vállig érő haj festéséhez elegendő.

Hozzáadott anyagok, egyéb hőmérséklet, hosszabb hatóidő befolyásolhatják az eredményt. A kívánt eredmény eléréséhez, feltétlenül tartsa be a mellékelt használati utasítást!

Felelős személy: Khadi Naturprodukte GmbH & Co. KG - Zur Weser 5, DE-31737 Rinteln, Németo. Származási hely: India

Felhaszn.: ld. A doboz oldalán (hó/év).
  • Vonalkód
    4260378040022
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés