Termék részletek


Hajápoló kúra - Senna/Cassia 100 g Khadi

-5%
Hajápoló kúra - Senna/Cassia 100 g Khadi
3 672 Ft
Akció: 3 488 Ft
Kiszerelés:
100 g
Gyártó:
Khadi
Természetes kondicionálás, tartás és fény egyetlen lépésben
Nem színező hajkondicionáló por, minden hajszínre és hajtípusra. Erősíti és rugalmassá teszi a hajat, megőrzi a fejbőr egészségét. Már egyetlen használattal láthatóan dúsabbá, fényesebbé és életerősebbé teszi a hajat. A szőke hajnak aranyló fényt ad, két hajfestés közti alkalmazása pedig meghosszabbítja a festés hatását.
BDIH által minősített natúrkozmetikum, 100%-ban növényi összetételű termék.
Nem tartalmaz: kémiai adalékanyagokat, veszélyes vegyi összetevőket, tartósítószereket, illatanyagot.

A termék alkalmazásáról további információkat a belső használati utasításon, illetve a www.khadi.hu weboldalon talál. Kérjük feltétlenül tartsa be a dobozban található részletes használati utasítást.

A Senna/Cassia problémamentesen keverhető a Khadi festékek valamennyi árnyalatával. Ha például bármelyik barna árnyalathoz Senna/Cassia hajápolót kever, egy könnyedebb barna árnyalatot kap, ami világos haj esetében jobban alkalmazható.

A doboz tartalma: 1 csomag növényi hajápoló por, 1 db műanyag hajsapka, 1 pár kesztyű. A doboz tartalma egy körülbelül vállig érő haj ápolásához, minimum egy alkalomra elegendő.

Fontos: A hajápoló kúra kizárólag ép bőrön alkalmazható. A bekeveréskor keletkező port ne lélegezze be, mert az arra érzékeny embereknél allergiás reakciót okozhat. Kerülje a szemmel, textíliával való érintkezést.

Összetétel: Cassia obovata (Senna/Cassia) szenna (színtelen henna).
  • Vonalkód
    4260378040138
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés