Termék részletek


Hajfesték por - Sötétbarna 100 g Khadi

-5%
Hajfesték por - Sötétbarna 100 g Khadi
3 673 Ft
Akció: 3 489 Ft
Kiszerelés:
100 g
Gyártó:
Khadi

Származás: Németország
Hosszantartó szín, egyedülálló ápolás, tartás és fény egyetlen lépésben
A Khadi hajfestékek használatával természetes anyagokkal színezheti haját, káros anyagok használata nélkül. A hatóidőtől függően a hajat barnára, ill. sötétbarnára festi. Akár az ősz hajat is egyetlen festés során befedi. Amennyiben ősz, szőke és szőkített haj esetében a közvetlen festés nem hozza meg a várt eredményt, a kétlépéses színezést célszerű alkalmazni. Ilyenkor az előfestéshez használja a Khadi valamelyik vörös árnyalatát.
BDIH által minősített natúrkozmetikum, 100%-ban növényi összetételű termék.

A növényi hajfestékek eredménye nagymértékben függ a kiindulási hajszíntől és a haj szerkezetétől, a hatóidőtől és az alkalmazott hőmérséklettől. A kívánt eredmény eléréséhez kérjük feltétlenül tartsa be a pontos használati utasítást! A nem kívánt színárnyalatok elkerülése érdekében az első használat előtt mindig végezzen próbafestést egy tincsen.
Alakítsa ki saját, egyedi hajszínét, keverje bátran a Khadi hajfestékek különböző árnyalatait!

Fontos: A hajfesték kizárólag ép bőrön alkalmazható. A bekeveréskor keletkező port ne lélegezze be, mert az arra érzékeny embereknél allergiás reakciót okozhat. Kerülje a szemmel, textíliával való érintkezést. Nem alkalmas szempilla, szemöldök befestésére, testfestésre. Nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat, tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket, ammóniát, peroxidot, P-Phenylenediamint (PPD-t). Terhes nők, kismamák is bátran használhatják!

A doboz tartalma: 1 csomag növényi hajfesték por, 1 db műanyag hajsapka, 1 pár kesztyű.
A doboz tartalma egy körülbelül vállig érő haj teljes festéséhez minimum egy alkalomra elegendő, tőfestés esetén 3-4 alkalommal felhasználható.
További információkat a belső használati utasításon, illetve a www.khadi.hu weboldalon talál.

Összetétel: Indigofera tinctoria (indigó), Lawsonia inermis (henna), Emblica officinalis (amla), Eclipta alba (bhringaraj), Azadirachta indica (neem).
  • Vonalkód
    4260378040169
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés