Termék részletek


Fürdősó természetes Holt-tengeri ásványokkal 1 kg Dr.Organic

-5%
Fürdősó természetes Holt-tengeri ásványokkal 1 kg Dr.Organic
3 011 Ft
Akció: 2 860 Ft
Kiszerelés:
1 kg
Gyártó:
Dr.Organic
Készítse el saját wellness fürdőjét, merüljön el a Holt-tengeri ásványok és bioaktív tengeri kivonatok között. Mélytisztító, bőr kiegyensúlyozó, 100%-ban természetes Holt-tengeri só bioaktív tengeri kivonatokkal tökéletesen kiegészítik az ásványi sók egészségre gyakorolt pozitív hatását. A Holt-tenger vizének sótartalma tízszer magasabb az óceánok sótartalmánál.

Összetétele nagyon különleges: brómot, magnéziumot, káliumot, kalciumot-kloridot tartalmaz. A Holt-tengeri ásványi sók hatása: Magnézium: a stressz kezeléséhez, az idegrendszer és az izmok megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen. Lassítja a bőr öregedését. Kalcium: javítja az idegrendszer működését, szükséges az izmok megfelelő működéséhez, erősíti a csontokat és a körmöket. Kálium: kiegyensúlyozza a bőr nedvesség háztartását, intenzív testmozgás után feltétlenül pótolni kell. Bróm: Enyhíti az izomfeszültséget, ellazítja az izmokat. Nátrium: részt vesz a vízháztartás szabályozásában. Klór: a sav-bázis egyensúly fenntartásában játszik fontos szerepet. Jód: A pajzsmirigy hormonjainak termelődéséhez szükséges, részt vesz az anyagcsere szabályozásában. Használata: 2 marék fürdősót adjon egy kád forró vízhez. Az összetevők 70%-100%-a minősített biogazdálkodásból származik.*

Nem tartalmaz: parabent, SLS-t, mesterséges színező- és illatanyagot, ártalmas tartósítószert. Az összetevők természetes eredete miatt a termék színe és az állaga változhat, ami nem befolyásolja a termék minőségét. *Kivétel a víz és a só.

Felelős személy: Dr. Organic Ltd. J Shed, Kings Road, Swansea, GB- SA1 8PL

Felhaszn.: felbontás után lásd nyitott tégely szimbólum (hó).
  • Vonalkód
    5060176675407
    Tömeg
    1 kg/db
Webáruház készítés