Érdekességek, cikkek
2018.05.24 07:11

Terápia illóolajjal

Terápia illóolajjal

 

Illóolaj - Az aromaterápia különféle illóolajok helyi alkalmazásával évszázadok óta támogatja a test és lélek egyensúlyának megteremtését, a harmónia és a mindennapi jókedvünk fenntartását. Úgy ahogyan a régi, ősi időkben nagyszerűen alkalmazták, manapság pedig újraéli fénykorát... divattá vált.

A Dr. Organic Aroma Ball termékcsalád ezt az ősi tudást zárja a mindennapok kihívásainak megfelelő, táskában is elférő csomagolásban, hogy Ön bármikor és bárhol élvezhesse a növényi eszenciák jótékony hatásait! 

 


8 különleges illatkompozíció egy-egy célzott élethelyzetben nyújt segítséget:

választhatjuk elalvás előtt a test és lélek lecsendesítésére,

kritikus helyzetekben, feszültség oldására

vagy éppen a diétát kiegészítve,

a motiváció fenntartásához, iskolában, munkahelyen.....

 
Nézzük részletesen milyen sok manapság " népbetegségeknek" mondható területen hatnak ezek az illatos golyócskák! 

 

Mély álom Aroma Ball
Golyós illóolaj-keverék aromaterápiához

 

Természetes és kivételes megoldás az álmatlan, nyugtalan éjszakákra. Sajnos sokan küzdünk ezzel a munkahelyi stressz, a családi bonyodalmak, vagy a mindennapi nehézségek miatt.

A biotermesztésből származó levendula, vetiver, ylang-ylang, pacsuli, kamilla és arab jázmin illóolajokból álló  természetes kompozíció biztosít nekünk nyugodt, békés éjszakát! Lecsendesíti a testet és lelket, segítheti a hosszú, mély, nyugodt alvást.

Energetizálás Aroma Ball 
Golyós illóolaj-keverék aromaterápiához

 

Természetes és kivételes megoldás lehet a feltöltődésre, felfrissülésre. Tavasszal ér bennünket a legtöbb front hatás, ami hangulatingadozással, levertséggel járhat. Sokszor nincs ami megadja az aznapi lendületünket.

A biotermesztésből származó citrom, ciprus, boróka, menta és keserű narancs illóolajokból álló  természetes kompozíció feltöltheti az energiaszintet és extra energiákat mozgósít a fáradt pillanatokban.

 

Segítség az útra Aroma Ball
Golyós illóolaj-keverék aromaterápiához

Természetes és kivételes megoldás lehet utazáskor a vitalitás és frissesség megőrzéséhez. Jön a nyár, jönnek az utazások. Sok gyermek, de elég sok felnőtt is küzd utazási betegségekkel! Ugyen nem akarjuk hogy egy-egy ilyen probléma tönkretegye a család 1 hetes kikapcsolódását?

A biotermesztésből származó gyömbér, grépfruit, pacsuli, kámfor és atlaszcédrus illóolajokból álló  természetes kompozíció felébreszti az elmét, felkészíti az érzékeket izgalmas, új élmények befogadására.

 

Diétakontroll Aroma Ball
Golyós illóolaj-keverék aromaterápiához

 

Természetes és kivételes megoldás, mely elősegítheti fogyókúra esetén a motiváció fenntartását. Azt hiszem a fogyokúrának mindig az eleje a legnehezebb. A kitartás a motiváció, hogy ne adjuk fel, ne hagyjuk abba. Itt egy segítség, amit a táskánkból bármikor előkaphatunk...

A biotermesztésből származó kakaó, vanília, édes narancs és mandarin illóolajokból álló  természetes kompozíció segít távoltartani a sóvárgást az ételek iránt, támogatja a hatékony diétát.

 

Könnyű légzés Aroma Ball
Golyós illóolaj-keverék aromaterápiához

 

Természetes és kivételes megoldás, mely azonnali megkönnyebülést hozhat. Téli időszakban meghüléses betegségeknél, de a tavaszi nyári időszakokban allergiás problémák esetén is elkalmazható.

A biotermesztésből származó eukaliptusz, borsmenta, mezei menta és teafa illóolajokból álló  természetes kompozíció támogatja a könnyebb légzést, nyugtató megkönnyebülést hozhat.

 

Feszültség esetén Aroma Ball
Golyós illóolaj-keverék aromaterápiához

Természetes és kivételes megoldás lehet feszültség esetén.  Ki ne tapasztalná időnként a feszült nappalokat, ideges munkahelyi szituációkat?

A biotermesztésből származó pacsuli, geránium, rozmaring, arab jázmin, tömjén és szerecsendió illóolajokból álló  természetes kompozíció megnyugtatja, és kikapcsolja a testet és lelket.

 

Belső egyensúly Aroma Ball
Golyós illóolaj-keverék aromaterápiához

Természetes és kivételes megoldás, mely támogathatja a feszültség okozta fejfájás enyhülését.

A biotermesztésből származó fodormenta, levendula, mentol, citromfű, majoranna és kamilla illóolajokból álló  természetes kompozíció segíthet oldani a feszültséget, kiegyensúlyoz, ellazít, kitisztítja az elmét. 

Fókuszálás Aroma Ball
Golyós illóolaj-keverék aromaterápiához

 

Természetes és kivételes megoldás a fókusz megtartására. Magasabb beosztású munkahelyeket, ahol kemény szellemi munkát folytatnak nagyon jól jöhet egy ilyen támogatás. De gyermekeink iskalaidőben történő vizsgaidőszakában is jól jön ez a terápia.

A biotermesztésből származó bergamot, tömjén, édes narancs, rozmaring, rózsa és geránium illóolajokból álló  természetes kompozíció felpezsdít, energetizál, növelheti a koncentráció képességet, a tisztán és világosan gondolkodást.

 

A növényi olajokat tartalmazó eszenciák a pulzuspontokon – például a csukló belső részén vagy a halántékon – alkalmazva, belélegzés útján, az agy limbikus rendszerére hatva fejtik ki legjobban jótékony, támogató hatásukat.

Webáruház készítés