Érdekességek, cikkek
2018.12.10 14:13

Tönköly párnák az élet ezernyi területére

A Tönkölyhéj ezernyi felhasználása...

 

Minden pihenéssel és kikapcsolódással kapcsolatos tevékenységhez kínálunk tönköly párnák ezernyi választékát!


Földön ülésnek, szoptatás, pihenés, jóga és meditációnak elengedhetetlen kelléke!

A medence megtámasztásával a gerincoszlop a nyakat is beleértve, egyenes tartásban legyen.


Jól formázható, jól szellőzik, nem melegszik túl, görcsoldó és regeneráló hatású.


A Jógában a  Tönkölypárna elengedhetetlen kellék ahhoz, hogy a medence megtámasztásával a gerincoszlop a nyakat is beleértve, egyenes tartásban legyen.

 

 

Meditációk és jóga közben:

A párnán üléshez a térdek legyenek stabilan a földön, a medence picit dőljön előre, így a gerincoszlop egyenes tud maradni. A lábtartásnál a teljes, vagy a fél lótusz pozitúra a cél, de amíg egyik sem megy, addig az ülőpárnát élére állítva a lábak közé véve, az úgynevezett japán ülés is alkalmazható.

 

 

Tönkölypárna az újszülött csecsemők megtámasztására oldalfekvésnél


A bébi henger megtámasztja a babát, jól körülöleli, ami biztonságérzetet nyújt a kis jövevénynek, hasonlóan az anyaméhhez. A természetes töltet jól formázható, finoman körülöleli a kisbaba érzékeny testét.

 

 

Szoptatáshoz:

Várandós kismamák hasának megtámasztására


A kismamák a szülés előtti utolsó hónapokban egyre nehezebben tudnak feküdni, szinte már sehogyan sem kényelmes, nem tudnak kellően pihenni. A kismama párna megtámasztja a pocakot, és csepp formájának köszönhetően rengeteg féle módon használható. Minden terhesség más, és a kismamák igényei sem egyformák.

 

 

Tegye a párnát lefekvésnél hasa alá úgy, ahogy önnek a legjobb. Akár egyik végét a pocak alá, a másikat a térdek közé. Jól formázható, így elegyengetheti a töltetet, hogy a megfelelő helyre több illetve kevesebb kerüljön.

 

Legismertebb tönköly alapú termékek a párnák, amik a pihentető és kiegyensúlyozott alvás alapfeltételei minden korosztálynak!

 

Webáruház készítés