Érdekességek, cikkek
2018.12.10 13:52

A Weleda tudja mi jó a babáknak

A Weleda tudja mi jó a mamáknak és a babáknak!

 

Mert a szépséget nem a laborban hozzák létre - mondja a Weleda!

 

A Weleda termékekben lévő természetes anyagok mind-mind hozzájárulnak a mama és a baba bőrének a természetes egyensúlyához! Ezek a termékek megteremtik a test és a lélek egensúlyát!

 

 

 

 

És mi újság a boldog Kismamák bőrével?

 

Az egyre növekedő pocak megfelelő szakértelmet kíván!

 

 

Az, hogy megvédjük a bőrt és megakadályozzuk a terhességi csíkok kialakulását a has, combok, fenék és mellek területén, hatékony ápolást és masszázst igényel.

Termékünk lágy mandulaolajat tartalmaz, mely megvédi a bőrt a kiszáradástól, a búzacsíra olaj magas E-vitamin tartalma, valamint a jojobaolaj pedig ápolják a bőrt. Az árnika kivonatot tartalmazó kompozíció fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét.

Ez a termék segít megőrizni a bőr puhaságát és simaságát, ezzel a striák megjelenését a bőr nedvességének megtartásával. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

Legnagyobb előny, amit mindannyian szeretnénk: elkerülni a kialakuló striákat! :)

 

 

A Weleda termékcsalád a kismamák ápolásában igazi szakértő!

A hormonok felkészítik a leendő édesanyát arra, hogy a szülés után optimális táplálékkal lássa el kisbabáját: az anyatejjel. Ezért már a terhesség alatt is, valamint a szülést követően a szoptatás időszakában a mellekben feszítő érzés léphet fel.

A Weleda Emlőápoló olaj az ápoló mandulaolaj egy nagyon gyengéd kompozíciója. Lágyan bemasszírozva elősegíti a szövetek véráramlását és a mellek átmelegítését. A benne lévő, édesköményből és köményből nyert valódi illóolajok hagyományosan a tejképzési folyamat serkentői. Az olajjal való masszázs támogatja a harmonikus szoptatást.

A gátmetszés, repedés vagy egyéb sérülések elkerülése érdekében rendszeres gátmasszázs ajánlott,  ami előkészíti a gát izmait a szülésre. A masszírozást a terhesség 34. hetétől végezhetjük. A Gátmasszírozó olaj kiválóan alkalmas a szülést előkészítő masszázshoz. Az ápoló mandulaolaj mellett E-vitaminban gazdag búzacsíra olajat tartalmaz, mely fokozza a bőr rugalmasságát.

 

Weleda! Mert a mama tudja mi a jó nekünk és magának.....

 

„A mami tudja, mi a legjobb nekem" A mami a Weledát választja!

 

A Weleda babaápolási termékeivel már az első naptól kezdve a legjobb minőséggel ajándékozhatod meg babádat.

A Calendula Termékcsalád alapjául a kézzel gyűjtött körömvirág szolgál, mely a bőrre nyugtató regeneráló és gyógyító hatással van. A körömvirágot gyakrak használják a sebgyógyításban. Régen is és most is.

 

A babák bőre vékonyabb a felnőttekénél, ami azt jelenti, hogy a külső ingerekre gyorsabban és érzékenyebben reagál. 

A bababőr nagyon érzékeny és vékony, ezért különleges védelmet és figyelmet igényel.

A születés után a kisbaba elveszíti az anyuka testének melegét, és az egyedüli védőréteg közte és a külvilág között a bőre marad.

Éppen ezért Neked, az anyukájának segíteni kell, hogy a bőr be tudja tölteni ezt a fontos védelmi funkciót, pajzsot.

 

 

Webáruház készítés