BLOG

Agafia, aki ismeri a tajga gyógynövényeinek titkát

Agafia, aki ismeri a tajga gyógynövényeinek titkát

A szibériai Tajga egy nagy részben felderítetlen világ, ősi természetével, friss levegőjével, kristály tiszta vízével és a vad növényekből, virágokból álló rétekkel. Az Agafia egy egyedülálló termékcsalád, amely tiszteli speciális eredetét.

Tizenöt évvel ezelőtt találkoztunk a szibériai Agafia Ermakovával, aki egész életében a tajgán élt.
Az ott töltött idő alatt lenyűgözött minket Agafia tudása, őt pedig a természethez és a növényekhez való hozzáállásunk, a gyógyító erejükbe vetett hitünk. Agafia, gyermekként sokszor segített a nagymamájának a gyógynövények szedésében, majd azok gyógyszerként való felhasználásában, az emberek gyógyítására. A kislányt elbűvölték a nagymamája által mesélt történetek: hol keressük a gyógynövényeket, hogyan gyűjtsük össze és szárítsuk meg őket, illetve milyen betegségeket gyógyítanak. Az idők során, semmit sem feledve nagymamája történeteiből, megkezdte az összes recept felírását és a füzetbe lerajzolta a gyógynövények képeit is. Amikor Agafia felnőtt és gyógynövényorvos lett, folytatta a receptek írását a füzetébe.

 

Nagy megtiszteltetés volt, amikor engedélyezte, hogy receptjeit felhasználhassuk a kozmetikai termékeink gyártásához. Így kezdődött az Agafia kozmetikumok története. Az Agafia termékek 37 ritka vadnövényt tartalmaznak, mint például a lenmag, a szibériai fenyő, az amaránt, a búzavirág, a nyírfa, a rozmaring, a kamilla, a citromfű, a cédrus vagy az altáji homoktövis. Ezek a ritka szibériai növények nagy mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, melynek köszönhetően pótolhatatlanok a bőr és a haj ápolásában.

 

Az Agafia natúrkozmetikai család különféle megoldásokat kínál a természetes bőrápolás számos területén, legyen szó haj-, test-, vagy éppen kéz- és lábápolásról. A tubusokba zárt összetevők 98%-a természetes, és ez még nem minden. Ezek a termékek Vegán és BDIH Cosmos minősítéssel rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb minőségű elvárásoknak felelnek meg.

 

 

Webáruházunkban az Agafia termékek ide kattintva érhetőek el: AGAFIA