BLOG

Fertőtlenítés a teafa erejével, avagy aromaterápia nyáron

Fertőtlenítés a teafa erejével, avagy aromaterápia nyáron

Használjunk illóolajat akár nyáron is! Tegyünk csuklónkra vagy tarkónkra pár csepp teafa olajat, és hűsítő hatásának köszönhetően átvészelhetőek a nagyobb melegek.

A teafa olaj egy igazi természetes fertőtlenítőszer, hiszen gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonságokkal bír. Éppen ezért érdemes az őszi-téli illóolaj szezonon kívül is egy-egy üvegcsével beszerezni belőle, mivel igen sokoldalúan alkalmazható:

 

- Párologtatáshoz
- Inhaláláshoz
- Arclemosó készítéséhez
- Fürdővízhez adva
- Mosószerbe cseppentve

 

Forrás: Biopont

 

Webáruházunkban a Naturol teafa illóolaj ide kattintva érhető el: TEAFA OLAJ
5 ml és 20 ml változatban.

 

Figyelmeztetés! Az illóolajok erős hatásúak, allergizálhatnak, ezért a felhasználás előtt alkarunk belső bőrére cseppentsünk 1-2 csepp illóolajat és dörzsöljük be. Ha nem jelentkezik néhány óra elteltével viszketés és pirosodás, biztonságosan használhatjuk masszírozáshoz, fürdéshez és borogatáshoz. Az illóolajok gyúlékony vegyületek, ezért az aromalámpát biztonságosan égő mécsessel használja! Gyermekek elől gondosan zárja el! Tárolja hűvös, fénytől védett helyen! Hígítatlanul ne használjon illóolajat a bőrén! Külsőleg használja! A felsoroltaktól eltérő felhasználás esetén konzultáljon orvossal vagy szakemberrel!